Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: кражба

kluchar написа:
    Да се оплача Преди малко се опитаха да ми разбият павилиона нямаше ме за 15 минути не можах да си опазя документите . Сега става едно ходене по администрация книжка ,талон и поне 300 лв не и мърдат да дам .Сигурно и акта трябва да си платя да пи дадат нова книжка.Колата се води на друг човек не ми се мисли .
    Нали преди няколко месеца пак те бяха ограбили, доколкото си спомням? Според мен един и същи човек те дебне.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Документи

Сега и глоба ще има щото документите са от новия тип /при загубване на свидетелство за управление от новият образец, водача подлежи на санкция съгласно ЗБДС/а колко ли пари е Разправията е първо в 4 то за откраднати документи обявяване на невалидни после в 3 то за нова лична карта после в КАТ
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Друг път си дръж документите във вътрешен джоб , ако и да ходиш да твориш ако !!!
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Документи

kluchar написа:
          Сега и глоба ще има щото документите са от новия тип /при загубване на свидетелство за управление от новият образец, водача подлежи на санкция съгласно ЗБДС/а колко ли пари е Разправията е първо в 4 то за откраднати документи обявяване на невалидни после в 3 то за нова лична карта после в КАТ
          Честито!Аз минавам по същата процедура, с изключение на шофьорската книжка.При мен, обаче, има и бонус - трябва да пътувам до село да подам заявление за нова лична карта, пък после трябва да отида и да си я взема.Голям кеф!Това да се брои за оплакване.Ааа, и още едно - тука яко вали накриво.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Колата ми е много дърта вече (оплакване), заради което обаче днес бях приятно изненадан в данъчното, плащайки 80лв вместо досегашните 120лв данък МПС (хвалба) :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

хвал - видях щъркел и си закачих мартеничката на дръвче
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колата ми от 10 К километра не се е чупила. Какво не правя както трябва?
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                  Колата ми от 10 К километра не се е чупила. Какво не правя както трябва?
                  Ти вече го направи-похвали се...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Весо, не тропаше ли твоята предница за 150-200 лв. няколко страници по-нагоре? Или нек си тропа, кво ми е на мен?
                    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Тропа ама нали върви без пари... А и на по-силна музика не тропа
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Еми значи тогава това по-горното си е нехвалба. Щом тропа, а не се е счупила, какво следва? Пу, пу, да не чуе Дядо Боже. Не ти го пожелавам.Хвалба - в къщи съм, петък вечер, пия си питието пред компа и комуникирам. С Вас. Съпругата още работи. Оплакване - в къщи съм, петък вечер, пия си питието пред компа и комуникирам. С Вас. Съпругата още работи.
                        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Оплакване: зимата не прощава на италиянките - на заплата ще трябва да сменя 2 носача и предни амортисьори...

Коментар

И аз се хвалих, че моята не се е разваляла, ама както си тропаше, като тропна миналата седмица в Плевен, и ми висна гагата (виж по-горе) Хвалба:Днес милото ми направи приятна изненада. Изкарах си много добре!Оплакване: Остарях с още една година

Коментар

Оплакване: настинала съм и малкия същоОплакване/Хвалба проби поредния зъб- киселчок голямОплакване кофти време и ни провали разходкатахвалба: ми няма май

Коментар

Хвалба: Смених биалетата....Оплакване: Срещу 25лв...наложи се старата да я режем...вероятно беше оригиналната или беше някое адско менте защото беше много ръждясала...Хвалба: Цял преди обед се занимавах с колата...сега се занимавам с Пещерска, няколко домата, две краставици и буца сиренце...Гледам и мач дават...просто се чувствам в рая...))))))
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X