Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито да ти е наследничето, колега! Да е живо и здраво и винаги радост и гордост за родителите си!
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Dimo_J написа:
        ПОХВАЛ...... денс в 16.25 станах баща на момче .... 4,380кг, 54 см.Да ми е жив и здрав, както и съпругата ми, която го роди по естествен път.
        Да са ти живи и здрави и юнака и майка му!
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Dimo_J написа:
          ПОХВАЛ...... денс в 16.25 станах баща на момче .... 4,380кг, 54 см.Да ми е жив и здрав, както и съпругата ми, която го роди по естествен път.
          Честито ! Да сте здрави всички !!!
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване: Бях забравил, че на българин не можеш да имаш вяра, още повече ако е колега. Тва мързела за пари е широко разпространен в нашата родина. После на протести, ще отиде и синдикат ще стане. Колкото и добри намерения да имаш, все някой ще ти се из*сере в паницата.

Коментар

На Ники - честито първо място! На Dimo_J - честита рожба! Да ви е жива и здрава! Хвалба - почивам цели 3 дни! Баси кефа!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                Complimenti !!!!
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Dimo_J написа:
                  Честито !!!! Знам как е от преди 9 месеца Да ви е жив и здрав! Да стане голям юнак ! .... и жената да е жива здрава и да те слуша ... и ти тях
                  ФЕРАРИСТ написа:
                  Не разбрах класацията какво точно означава, но първо място си е РЕСПЕКТ Аз така или инъче съм ти фен , още като видях купето на Белите Камъни , а като го чух на драга на феста само се затвърдиха нещата
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Румен_Хинчев написа:
                    ФЕРАРИСТ написа:
                    Complimenti !!!!
                    Комплименти И от мен, 1.33 е страхотно време, за справка мотористи с опит въртят обиколка около това време на новата настилка :D.
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

veselin10 написа:
                      Аз така или инАче съм ти фен , още като видях купето на Белите Камъни , а като го чух на драга на феста само се затвърдиха нещата
                      На кой точно драг, на кой фест го чу?!? На феста нямаше драг. Да ти казвам ли кой и как го провали? Ако искаш - поименно, но на срещата на форума в неделя. Гледам, че се пишат доста глупости в темата, та да не съм и аз съвсем извън нея - оплаквам се - вятърът духа накриво. Хваля се - днес денят беше супер.

Коментар

За Ъ-то ... ми навик от Болярския край . А за драга ...имаше си ... и ферариста изпържи двама трима и егати звука издаваше купето. Знам за скандала и даже питах оная ку*ва ли е или ман*ал ...
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

2 оплаквания, онзи ден ми вдигнаха колата.Като видях че я няма там където съм я оставил, орехите ми влезнаха доста на дълбоко в тялото.Снощи бях нощна смяна на работа и все още съм 14 час подкарвам... някакво ново момиче трябва да ме смени, нямам и номер... направо.. ужасТ
                          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Dimo_J написа:
                            Живи и здрави! Хвалба няма чакам колата от майстора... вика две седмици какви две седмици...
                            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

кражба

Да се оплача Преди малко се опитаха да ми разбият павилиона нямаше ме за 15 минути не можах да си опазя документите . Сега става едно ходене по администрация книжка ,талон и поне 300 лв не и мърдат да дам .Сигурно и акта трябва да си платя да пи дадат нова книжка.Колата се води на друг човек не ми се мисли .
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Е, Ключар, съжалямавам да чуя това. Днес цял ден си говорите за аларми и превенция и виж какво стана. Обаждай се на 112.
                                Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                                Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                                Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Working...
                                X