Хвалба: колата вече е при майстор от вчера, надявам се другата седмица като се прибера петъка вече да си покарам като бял човек нова кола :DОплакване: вчера си направих една разходка и трябваше да взема един не много добър калник, без удари, но с ръжда по ръбовете, трябваше да се пазаря дано майстора го направи както трябва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване:Миналата година в Благоевград давайки назад ударих ауспуха на един голям камък. Целият ауспух се наби напред. Освен че накъса меките връзки, друго видимо последствие нямаше (до вчера).Вчера в Плевен минах през една дупка (по-скоро - трап), в следствие на което скъсах щанга на задното окачване. После се оказа, че от преместеното напред гърне на ауспуха - гърнето е търкало по щангата и я е прерязало частично. Дупката просто я е довършила.Хвалба: Благодарение на съдействието на колегата Mitaka_71 за по-малко от час щангата ми бе заварена, колкото да си довърша пътуването.
Коментар
-
Рев: току що ми спря бензиновата помпа. Отивам да я мисля...Едит:Хвал: Б. помапа тръгна след леко почукване по капака ѝ.Рев: Ясно е, че трябва да инвестирам в нова помпа колкото се може по-бързо...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Път
А видя ли задръстванията по път Е79 по селата преди и в Благоевград та трябваше да се обикаля и на връщане през Бобов дол,Радомирhttp://www.e-79.com/news-62035.htmlh.../events/32547/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар