Хвалба:Малката принцеса вече "гука" и е голяма сладурана )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
M5kov написа:Хвалба:Малката принцеса вече "гука" и е голяма сладурана )Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Като млади татковци, и като такъв, който върви малко пред Банков и Попаров, да им кажа, че тепърва ще има по-големи емоции.Моят синковец се търколи от леглото за пръв път на 6 месеца. После на 8 месеца отново повтори.Оплакване: Вчера малкият бяс, решил докато си играе да мине и да усили всички котлони на печката на 9. В резултат на което се подпали една кърпа. Добре че реагирахме бързо.Същата вечер реши да побяга малко по ъгъла в хола. Отгоре естествено. До тук всичко ОК, обаче реши че не трябва да спира в края на дивана и заби глава на челна стойка в ламината, след което се прескунди напред и падна по гръб.............. Така специално заради Банков и Попаров реших да споделя, долу горе лека представа да добиете за какво иде реч към 1,8 г. :D Иначе ей го де е малкия TYSON, да е жив и здрав:"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Оплакване: скапана съм от бач вече намразих 8ми мартХвалба: днес докито каза че малкия е оздравял напълно :D Хвалба оплакване днес изтървахме поредната прощапулкап.п Банков само ако знаеш колко ще пада още особено като почне да се изправя ще прави кълбета много. А като почне да шета само да имаш крака и нерви- Да са живи и здрави малките юнаци
Коментар
-
Айде кат’ сте почнали за дечурлигата...Хвалба/оплакване - мома Калина има 2 кариеса. Единият вече си има пломба.Не засякох колко време й го правиха, но не каза "гък" !Всички в кабинета бяха шашнати.Хората са казали - "Крушата не пада по-далеч от дървото!""Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля: Два дена съм почивка Оплакване: Наближава време за тунинг на етаж номер 2 Като си помисля, колко пари ще отидат и ми се ........ но кефа от постигнатия резултат няма да има цена!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Нямам представа това какво е хвалба/оплакване ще го пиша. На 17 -ия ден след падането ми казаха,че не само3 ребра са ми счупени /за ребрата разбрах на 11 ден/,а и пръста на лявата ръка.То се вижда на снимката правена още след падането,но май доктора не е сметнал за нужно да ме уведоми Тогава се е налагала операци,а сега вече е късно.Тоя път ще се съдимЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Хвалба: Вече си имам квартира в Благоевград Хвалба 2: Днес направих много приятна разходка до Благоевград Хвалба 3: В момента разстоянието от нас до работа ми е 24км в двете посоки....а в Благоевград ще ми е 4.4км ))) Мисля да си купя колело ))Оплакване: Не ми се мести ((Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар