Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

z_sutrov написа:
    parvo se izvinqvam ama nqmam kirilicaHvalq se-vilneem po pistite na Avstria
    Евалла ! Дай малко инфо !
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Румен_Хинчев написа:
      z_sutrov написа:
      parvo se izvinqvam ama nqmam kirilicaHvalq se-vilneem po pistite na Avstria
      Евалла ! Дай малко инфо !
      Инфо - у фейсбука. Сутрооов, Сутров, как не те беше срам да го напишеш тоя пост!!! Айде догодина ще се присъединим и ние, че тукашните писти ми отесняха. Да се оплача малко, респективно, да се порадват "доброжелателите".Заради едно Ферари (не беше с цвят червен), си загубих портмонето с всички документи, дебитни карти,пари...И се почва едно ходене по мъките...Оплакване номер 2 - майка ми още не е добре, но поне вече не е болница.Оплакване номер 3 - едното чавенце е болно.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

На Добринище сме семейно и ужасно ме боли всичко след днес. След малко отивам да лекувам мускулна треска с кана вино... и утре - пак на пистата

Коментар

todorshalev написа:
          ...в следсвтие на което в Банката в която бях подал документи за кредит ме отрязаха
          Това би трябвало да е маркирано по-скоро като похвала.Просто в момента не го осъзнаваш!Оплакване: Вчера ми прибраха ВСИЧКИ документи за изтекла гражданска... Някога във времето предстои голямо даване.Хвалба: Е вече наистина няма какво да ми вземат. Ако толкова държат все пак ще трябва да си разкопчавам дюкяна... Друго просто нЕма!
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Фук фук - В Петък кръстихме Младежа. G_BANKOV вече е православен християнинВчера имаше малка среща с хубави хора от форума, за ремонт на накладки, - изкарах си страхотноВ Събота дето идва ще ходим на бабино отглеждане мрън няма
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба: Монтирах си новата годишна винетка... :D Оплакване: Разделих се със 67лв...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване:Хремясал съм!Хвалба:От днес ще работя повече и като време и като работа за повече пари.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Фук фук - В Петък кръстихме Младежа. G_BANKOV вече е православен християнинВчера имаше малка среща с хубави хора от форума, за ремонт на накладки, - изкарах си страхотноВ Събота дето идва ще ходим на бабино отглеждане мрън няма
                  Да е жив и здрав Хвалене: очаква се скоро да се оправи колатаОплакване: може хваленето да е напразно
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба: Очертава се тази и другата седмица да не са толкова тежки, колкото си мислих! Успях и доволно да посъбера пари за "черни" дни.Оплакване: Завъртам събота ключа на Палио-то и чувам страхотен неспиращ свирещ звук отпред. Или ще е ремък или ролка...
                    Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Хвалба: Днес минах редовния общ медицински преглед...кръв, мръв...туй онуй...Хвалба: Казаха, че ако има нещо притеснително ще ми звъннат и за щастие не ми звъннаха )))Хвалба: Днес си направих пак тичането....7км...доволен съм...Оплакване: Имам някакви болки в глезените...май е защото съм станал 100кг...
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба:1 км. по нагорнище за 3.14 мин. Оплакване:След тоя километър умалях доста и успях да изтичам само още 2 км.Хвалба:Доволен съм от времето за 1 км. тъй като бях прекъснал тичането от бая време ! Оплакване:Безпаричие,изпити за взимане ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хвалба:колата живна благодарение на "новата" турбинка
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Esper написа:
                            todorshalev написа:
                            ...в следсвтие на което в Банката в която бях подал документи за кредит ме отрязаха
                            Това би трябвало да е маркирано по-скоро като похвала.Просто в момента не го осъзнаваш!
                            да де но в момента найстина са ми нужни тези пари оплакване:настинал съм хвалба: няма
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Хвалба и мрънкане: Ерген съм вече. Тая вечер приключих една дълга, много дълга сага!Дано да е за добро!

Коментар

само оплакванйя - свърших нощната смяна ама за жалост почва втората смяна никакво време за лични ангажименти примерно Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                                фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
                                Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

Working...
                                X