Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Хваля се : купих си нова кола , Форд фокус 1.8 тдци не е Италианче но .....
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Честито Скоро ще трябва да има раздел Форд в нашия форум Тва е оплакване.Друго оплакване: постоянно съм гладен, а не извършвам почти никаква физическа работа...

Коментар

Оплакване : Свалянето на кутията на ровер дискавъри 3-ка не лесно както изглежда, мамка и пущина тежи много. П.П. Който не е виждал блокирала кутията с изронени зъбни колела от каране без масло да снимам . Хвалба : Случиха се някой работи и се надявам да потръгне всичко, ама няма да казвам какво че не е хубаво да се говори толкова рано .

Коментар

nelegalniq написа:
        Оплакване : Свалянето на кутията на ровер дискавъри 3-ка не лесно както изглежда, мамка и пущина тежи много. П.П. Който не е виждал блокирала кутията с изронени зъбни колела от каране без масло да снимам . Хвалба : Случиха се някой работи и се надявам да потръгне всичко, ама няма да казвам какво че не е хубаво да се говори толкова рано .
        Мда тежи си прасето, от смъкването на една такава на ръце, сега не мога да нося синът си повече от 10 минути. Мрън - Фифи нещо тегли на дясно май ще трябва да измервам геометри
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване:Поударих колата и май ще заминава на части
          Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
          Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Няма ме в тази тема, така че хвалба:
            Прикачени файлове
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Яд ме е ама няма начин

Яд ме е че едни ми даваха повече пари да свърша нещо ама аз не се съгласих че ми се видяха нещо съмнителни да не си имам проблеми после
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Е не мога да не се похваля - повече от 20години не се бях качвала на ски!Твърдението, че било като карането на колело и не се забравяло, се оказа вярно. И ако не знаете кой е бил инструкторът на Томба ...аз съм човекът!
                Прикачени файлове
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

parvo se izvinqvam ama nqmam kirilicaHvalq se-vilneem po pistite na Avstria
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Мрън:Два дни мотане във ВМА и утре пак Резултата:преглед при ортопед,гръден хирург,невролог и пулмолог.До момента направени 2 ренгенови снимки,а утре ми предстоят още 2 и скенер.Изследването на белия дроб не помня как се казваше Внимавайте,че това е резултата от падане от собствения ми ръст,който не е много висок. Забележка:Не съм била пияна Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сега хвалба:Милите ми работодатели ще финансират изработването на новата ми протеза,за която не бях и мечтала :D Мили хора как да не работиш за тях След месец остарявам
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

z_sutrov написа:
                      parvo se izvinqvam ama nqmam kirilicaHvalq se-vilneem po pistite na Avstria
                      после и снимки да покажеш като се видим.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване : Снощи два пъти черни котки ми минаваха път , един път докато бях с колата и после докато вървях резултата е че цялата вечер, а в следствие и днешния ден се обърнаха с краката на горе и само главоболия и разправии. Още едно оплакване : Ей това нещо жените не са като хората , грам не може да им се има доверие.

Коментар

Да се похваля: Почивам два дни Сега ще изляза да разходя овчарките, после ще измия Марейката и после ще мързелувам Оплакване: Няма
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Оплакване : проклетия ми шеф яко ме врътнал оказа се че гада ме осигорявал много по ниско от това дето взимам оказа се че по документи взимам скромната сума от 255лв и 25 стинки в следсвтие на което в Банката в която бях подал документи за кредит ме отрязаха Оплакване 2 :нещо се разболявам
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Оплакване: Много лоши месеци са първите 4 месеца на всяка година. Много разходи за какво ли не....Хвалба: Точно след един месец ще прекося Атлантика. Ще има поздрави за форума от САЩ
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                              X