Хваля се : купих си нова кола , Форд фокус 1.8 тдци не е Италианче но .....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване : Свалянето на кутията на ровер дискавъри 3-ка не лесно както изглежда, мамка и пущина тежи много. П.П. Който не е виждал блокирала кутията с изронени зъбни колела от каране без масло да снимам . Хвалба : Случиха се някой работи и се надявам да потръгне всичко, ама няма да казвам какво че не е хубаво да се говори толкова рано .
Коментар
-
nelegalniq написа:Оплакване : Свалянето на кутията на ровер дискавъри 3-ка не лесно както изглежда, мамка и пущина тежи много. П.П. Който не е виждал блокирала кутията с изронени зъбни колела от каране без масло да снимам . Хвалба : Случиха се някой работи и се надявам да потръгне всичко, ама няма да казвам какво че не е хубаво да се говори толкова рано .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Мрън:Два дни мотане във ВМА и утре пак Резултата:преглед при ортопед,гръден хирург,невролог и пулмолог.До момента направени 2 ренгенови снимки,а утре ми предстоят още 2 и скенер.Изследването на белия дроб не помня как се казваше Внимавайте,че това е резултата от падане от собствения ми ръст,който не е много висок. Забележка:Не съм била пияна Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сега хвалба:Милите ми работодатели ще финансират изработването на новата ми протеза,за която не бях и мечтала :D Мили хора как да не работиш за тях След месец остарявамЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Оплакване : Снощи два пъти черни котки ми минаваха път , един път докато бях с колата и после докато вървях резултата е че цялата вечер, а в следствие и днешния ден се обърнаха с краката на горе и само главоболия и разправии. Още едно оплакване : Ей това нещо жените не са като хората , грам не може да им се има доверие.
Коментар
-
Оплакване : проклетия ми шеф яко ме врътнал оказа се че гада ме осигорявал много по ниско от това дето взимам оказа се че по документи взимам скромната сума от 255лв и 25 стинки в следсвтие на което в Банката в която бях подал документи за кредит ме отрязаха Оплакване 2 :нещо се разболявамШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар