Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хвалби: Прекарах 3 приятни дни в Козлодуй със семейството. Като в курортно градче е. Ходихме на басейн, на Околчица и на Черепишкия манастир. Бравът ме качи в сняг и киша до Околчица само с две нови зимни гуми. Много съм доволен от него - готов е за зимни планински изпълнения.оплакване: Едно търновско такси ми метна камИче и сега трябва да сменям предния джам! Дано каското го покрива!
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Хвалба: Първи изпит - първа оценка -> 6 :D Оплакване: Утре пак изпит
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

slonikon написа:
        хвалби: Прекарах 3 приятни дни в Козлодуй със семейството. Като в курортно градче е. Ходихме на басейн, на Околчица и на Черепишкия манастир.
        Ай другия път като дойдеш да се обадиш.Аз и без това сега пък бях на 2 хубави и приятни дни в Свищов и ме нямаше тук. - това беше похвала.Оплакване - от 12 ч на обяд до сега (почти 21 ч) съм на път, изминах 550 км, с доста почивки, гадна мъгла на част от пътя и дископатия на кръста.Като разбит съм.

Коментар

tyson написа:
          Хвалба: Първи изпит - първа оценка -> 6 :D
          И аз се хваля със същото: пета специалност, първи изпит, 6.
          Един за всички, всички за мен

Коментар

внимавай какво си пожелаваш е казал древния китаец...не свирнах, щото реших, че събота и неделя хващаш към Сф. Ама иначе се оглеждах за коли от форума.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

1. Изгоря ми единия фар.2. Отказа ми съединителя (тепърва ще го гледам, но педалът си се движи свободно).3. Включих на 3та и със сравнително малко перипетии се замъкнах до работата ми...само за да разбера, че съм си забравил пропуска си.4. Пак само на 3та се върнах обратно за да го взема... И пак обратно на работа. Няма да ви обяснявам как се спира на стопове без съединител, с включена трета предавка... Ааа, разстоянието от къщи до работа е 10км.5. Следствие 3 и 4 закъснях за работа.6. Следва засега неизвестен разход за ремонт.Преценете дали е похвала или оплакване.П.П. Още не ме е отпуснала дископатията.

Коментар

хвалба: Хлапето участва в турнир по футбол. Избегнахме физическите травми ама получихме психически - биха ги и двата мача За щастие дори и за победените имаше по едно шоколадче за оправяне на настроението. Това футбола при 6 годишните на пръв поглед трудно се различава от ръгби - купчинка деца се движи бавно насам - натам по полето и се раздават ритници , а вратаря си говори с баба си или позира да го снима майка му. Да се чуди човек как успяват да си вкарат по 4-5 гола.
                Brava 1.6 ELX

Коментар

Immortal написа:
                  1. Изгоря ми единия фар.2. Отказа ми съединителя (тепърва ще го гледам, но педалът си се движи свободно).3. Включих на 3та и със сравнително малко перипетии се замъкнах до работата ми...само за да разбера, че съм си забравил пропуска си.4. Пак само на 3та се върнах обратно за да го взема... И пак обратно на работа. Няма да ви обяснявам как се спира на стопове без съединител, с включена трета предавка... Ааа, разстоянието от къщи до работа е 10км.5. Следствие 3 и 4 закъснях за работа.6. Следва засега неизвестен разход за ремонт.Преценете дали е похвала или оплакване.П.П. Още не ме е отпуснала дископатията.
                  Съчувствам ти наистина, но как палиш и тръгваш на трета? Аз пробвам да сменям понякога предавки без съединител, но е много тънък моментът...Иначе от трета на свободна без съединител при мен се получава сравнително лесно с ниски обороти.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Включвам на трета на място при изгасен двигател, след което въртя на стартер. Колата първо тръгва на стартер, след което пали и давам газ, и си тръгва нормално. Спирам само със спирачка, като изключвам от скорост ако се налага. След което гася и пак отначало.Не ме питайте как се прибрах от работа и колко обикалях, за да избегна натоварени кръстовища и леви завои Изглежда е една от помпите на съединителя, но не е сигурно още. Тепърва ще я гледам.

Коментар

Да де тя технологията ясна ма тая трета ми се струва много висока. Ма така сме печките :DАйде без повече произшествия за днес поне!
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                        Да де тя технологията ясна ма тая трета ми се струва много висока. Ма така сме печките :DАйде без повече произшествия за днес поне!
                        Той Дидко галиба , печка не кара .,,Ланча Капа ’’ притежава , която на полусъединител на 3-та спокойно може да отлепи .
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Знам аз, аз мене говорeх. :D

Коментар

Румба, ни цял, ни полусъединител имам в момента. Само пълна газ и зацепва.Хвалба: На маса съм със съфорумец.

Коментар

Дидо, дано по бързо те отпусне дископатията.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Immortal написа:
                                Румба, ни цял, ни полусъединител имам в момента. Само пълна газ и зацепва.Хвалба: На маса съм със съфорумец.
                                Наздраве и да сте живи и здрави.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X