Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ох мойто момче, нищо не си разбрал още. Хвалба, почти сглобих собствен иновативен модел изкуствена примамка за риболов.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Като ви чета оплакванията от последните страници, се сещам да перифразирам един филм: "Жените сигурно са полудели" Аз пък да се похваля:Мойта жена много ме слуша, много ме обича, праща ме да ходя с приятели на кръчма, никога не ми противоречи и винаги ми казва само "да, мило, прав си!". Помогна ми да си намеря мечтаната работа, купува ми дрехи и други подаръци.На всеки пожелавам да си намери жена като моята!

Коментар

Immortal написа:
        Като ви чета оплакванията от последните страници, се сещам да перифразирам един филм: "Жените сигурно са полудели" Аз пък да се похваля:Мойта жена много ме слуша, много ме обича, праща ме да ходя с приятели на кръчма, никога не ми противоречи и винаги ми казва само "да, мило, прав си!". Помогна ми да си намеря мечтаната работа, купува ми дрехи и други подаръци.На всеки пожелавам да си намери жена като моята!
        Евала,ашколсун.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Immortal написа:
            То все така розово започва. :DНе бе, и аз засега нямам оплаквания.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

DaLinda написа:
              Леко с ключалките на бамбините. Нежни са

Коментар

Още не мога да повярвам, че успях да го причиня...
                Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Immortal написа:
                  Абе тя и моята чете у форума, ама не пиша такива работи...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

DaLinda отключила си багажника и си го вдигнала за ключа ли?
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

А, бе не е толкова невъзможно това с ключа. Аз едно време счупих ключа на таблото на Уно-то на баща ми. Врътнах да запаля, ключалката не помръдна, но стърчащата навън част от ключа ми остана в ръката, а не е като да съм някой много як. Явно са си кекави, така че внимателно.
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

donnna написа:
                        .......Абе тя и моята чете у форума, ама не пиша такива работи...
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Immortal написа:
                          Туй щот се още младоженци.пп Още си на 2Д проекция, като преоткриеш 3Д проекцията на нещата пак си говорим. шегувам се жена ти е много готина, и като ви знам още се гледате в очите и най важното е че се слушате един друг.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аман от доценти и професори в туй ТУ... Висшето в БГ НЕ СТРУВА!

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                              Аман от доценти и професори в туй ТУ... Висшето в БГ НЕ СТРУВА!
                              Отдавна известен факт, но никой не го вярва докато не се увери сам, включително и аз.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Днес няма какво да се похваля.. освен да се оплача че одеве констатирах че съм бил обран тези дни без да разбера и много ценни инсталации от Бравоци и разни други дрънкуулки всичко събрано в един човал. Е ни помен от човала ни помен от нещо друго. То ясно че са взели кабелите за мед, поне да ми бяха оставили другите дрънкулки..
                                Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                                Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Working...
                                X