Ох мойто момче, нищо не си разбрал още. Хвалба, почти сглобих собствен иновативен модел изкуствена примамка за риболов.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Като ви чета оплакванията от последните страници, се сещам да перифразирам един филм: "Жените сигурно са полудели" Аз пък да се похваля:Мойта жена много ме слуша, много ме обича, праща ме да ходя с приятели на кръчма, никога не ми противоречи и винаги ми казва само "да, мило, прав си!". Помогна ми да си намеря мечтаната работа, купува ми дрехи и други подаръци.На всеки пожелавам да си намери жена като моята!
Коментар
-
Immortal написа:Като ви чета оплакванията от последните страници, се сещам да перифразирам един филм: "Жените сигурно са полудели" Аз пък да се похваля:Мойта жена много ме слуша, много ме обича, праща ме да ходя с приятели на кръчма, никога не ми противоречи и винаги ми казва само "да, мило, прав си!". Помогна ми да си намеря мечтаната работа, купува ми дрехи и други подаръци.На всеки пожелавам да си намери жена като моята!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:Като ви чета оплакванията от последните страници, се сещам да перифразирам един филм: "Жените сигурно са полудели" Аз пък да се похваля:Мойта жена много ме слуша, много ме обича, праща ме да ходя с приятели на кръчма, никога не ми противоречи и винаги ми казва само "да, мило, прав си!". Помогна ми да си намеря мечтаната работа, купува ми дрехи и други подаръци.На всеки пожелавам да си намери жена като моята!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:Като ви чета оплакванията от последните страници, се сещам да перифразирам един филм: "Жените сигурно са полудели" Аз пък да се похваля:Мойта жена много ме слуша, много ме обича, праща ме да ходя с приятели на кръчма, никога не ми противоречи и винаги ми казва само "да, мило, прав си!". Помогна ми да си намеря мечтаната работа, купува ми дрехи и други подаръци.На всеки пожелавам да си намери жена като моята!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:Като ви чета оплакванията от последните страници, се сещам да перифразирам един филм: "Жените сигурно са полудели" Аз пък да се похваля:Мойта жена много ме слуша, много ме обича, праща ме да ходя с приятели на кръчма, никога не ми противоречи и винаги ми казва само "да, мило, прав си!". Помогна ми да си намеря мечтаната работа, купува ми дрехи и други подаръци.На всеки пожелавам да си намери жена като моята!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Днес няма какво да се похваля.. освен да се оплача че одеве констатирах че съм бил обран тези дни без да разбера и много ценни инсталации от Бравоци и разни други дрънкуулки всичко събрано в един човал. Е ни помен от човала ни помен от нещо друго. То ясно че са взели кабелите за мед, поне да ми бяха оставили другите дрънкулки..Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар