Оплаквания (много са) : Снощи пътувах за София и разбира се каръщината не ме пропусна. Както си карам колата взе да придърпва и да трака, веднага отбих в страни и отварям капака. Мотора се клатеше чак искаше да скъса тампоните , работеше като на три цилиндъра и чукаше на метал в главата. Като от турбото се чуваше кюфкащ звук. Първо си помислих че е скъсана оста на турбото и угасих да видя дали има масло в картера преди да правя някакви действия. Масло имаше и колата се форсираше но тресеше и чукаше много. Отворих на бързо капака на клапаните и диагнозата излезе ясна , повдигача на 4-ти цилиндър на изпускателния клапан го нямаше
, само парчета се мятаха из главата от него и колкото успях събрах от тях. Най лошото е че намерих и едно кученче от клапана. Което ме навежда на мисълта че повдигача е останал разпънат(пълен с масло) и буталото го е прибрало по бързия начин и затова повдигача беше пръснат на парчета. Между другото отдавна ми чука повдигач, но го отдавах на маслото и не му обръщах внимание, ама явно това ще се окаже чукащия повдигач. Лошото е че цялото това нещастие се случи на половината път към София. На 100-тина метра от табелата на Луковит където и ми нощува колата след като я издърпахме до една отбивка на входа на града и днес ходих с пътна помощ да я прибера. Добре че пътната помощ е на наш човек и цялата работа се размина със 100лв за превоз. Лошото е че ще се наложи да отварям мотора да видя този клапан крив ли е или не е и дали има някакви други поражения. Това означава че ще се харчат още излишни пари които и без това ги няма благодарение на "точния" ми шеф. Хубавото в цялата работа е че един приятел излезе много точен и докато му звъннах вече пътуваше и ни закара до София ,и ни върна обратно после, а също така и пое риска да вози 6 човека със него самия в 5 местна кола. Аман от тоз скапан живот вече ..........

Коментар