ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
За маняците на тема джаджиGoogle купи компанията Bump Technologies, разработила мобилно приложение, чрез което се обменят данни чрез удар на два смартфона. Технологията Bump позволява обмена на контакти, фотографии, клипове и др. За да стане това, ползвателите просто трябва да допрат смартфоните си и леко да ги ударят един в друг (или по-скоро да ударят леко ръцете си), предаде БГНЕС. По аналогичен начин може да се предава информация от смартфон на компютър. Приложението Bump ще бъде достъпно и безплатно за ползвателите на устройства с Android и операционната система на Apple iOS. 25-членният екип от разработчици на Bump ще се присъедини към Google. Финансовите параметри по сделката не бяха огласени, но по оценка на All Things Digital от Google са платили между 30 и 60 млн. долара.http://www.youtube.com/watch?v=rwIJbrmNAAcFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
snake написа:Тъй като съм голям любител на всякакви джаджи, само ми трябва някой да ме подтикне, за да си купя нещо. Та в една тема за избор на фотоапарат Yavor препоръчваше една симпатична сапунерка, която си купил от щатите. Речено-сторено. Днес ми го доставиха, топъл-топъл от Флорида :D :Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Все още не съм направил нито една снимка с него . От утре започвам и ще споделя впечатления. Аз не съм професионалист, но старият ми Samsung Digimax A50, който скоро ще се появи в секция "Продавам/Купувам други стоки", снима кристално (по моите критерии). Ако канонът снима като качество поне колкото него, ще съм напълно доволен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
wwalker написа:avvasilev написа:Румен_Хинчев написа:avvasilev написа:Оплак:Пешеходец съм!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Ами хваля се: Сдобих се с ето тази машина http://www.omegaclima.com/klimatik-h...35fh6.htmlЩе ми го монтират в Четвъртък следобяд!
Коментар
-
avvasilev написа:wwalker написа:avvasilev написа:Румен_Хинчев написа:avvasilev написа:Оплак:Пешеходец съм!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:snake написа:Тъй като съм голям любител на всякакви джаджи, само ми трябва някой да ме подтикне, за да си купя нещо. Та в една тема за избор на фотоапарат Yavor препоръчваше една симпатична сапунерка, която си купил от щатите. Речено-сторено. Днес ми го доставиха, топъл-топъл от Флорида :D : ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Има един мини плъзгач в десния горен ъгъл - щракни го от позиция Ауто на другата и ще ти се появят в пъти повече настройки да правиш...Ама малко е орязан - т.е. не дава да му човъркаш всичко де. Аз си пера на Ауто и туйто...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Оплаквам се: Една седмица ми се бавят с изчистването на грешката на airbag-овете, защото фиата не бил със "стандартна букса" при бушоните, а за всичко били на отделни места, следователно не могат да открият къде е за въздушните възглавници; не мога да се свържа с човека, който евентуално ще ми поправи централното отключване с оригиналния ключ и най-голямата ми болка за тази година: с бащата изпуснахме за 2 дни най-добрата оферта за Mercedes-Benz E250TD Avantgarde. Извод: "Аз не живея - аз горя."Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Хвал: това ми е пост номер 1000 и реших да го изразходвам тук Мрън: днес се разделих с едни ~400 кинта за семестриална такса .... Хвал: пада се да е последнатаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар