Хвалба: 113км с 9литра газ обикновена газова ^^ 40км с климатик кеф :D + малко градскоОплакване: жени... какво да говорим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се : форда е вече е с генерация ( бронята вече е в сажди )ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
хвалба: бяхме на разходка из Словения и Хърватска с Марея-та. Много ни хареса в Словения. Пожелавам на всеки да се поразходи из Словения.оплакване 1: отпуската свърши и съм на работа вечеоплакване 2: искам нещо по-ново да си взема от Марея-та ама немога да си харесам нищо още.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Шунтирах тотално ЕГР-то ... вече ни соленоид, ни вакуум до него!!! Няма го и оня странен мехур до сепаратора!Също постигнах регрес в технологично отношение, НО мен ме устройва. Имам предвид, че най-леките маслени пари вече си се изпаряват на воля и не цапат въздуховодите на ТД-то.п.п. не категоризирам "хвалба-оплакване" ... нарочно!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Оплаквам се от Ментел! Най-големите боклуци на света са това! За пореден път ми се случва да звъня на човек, и след 30 секунди ме прехвърля към гласова поща (отваря линията и ме таксува с един разговор), а в слушалката чувам "Абонатът не е активирал услугата гласова поща!". След това като казвам на хората - те дори не знаят, че имат активирано прехвърляне към гласова поща, която всъщност е неактивна! Чувствам се точно като да отида в хлебарницата, да дам един лев, а лелката да каже - Няма хляб! - и да не ми върне парите. Няма такива боклуци на света! С Глобул и Виваком никога не ми се е случвало това, само с Ментел и то за кой ли път вече...
Коментар
-
Тъй като съм голям любител на всякакви джаджи, само ми трябва някой да ме подтикне, за да си купя нещо. Та в една тема за избор на фотоапарат Yavor препоръчваше една симпатична сапунерка, която си купил от щатите. Речено-сторено. Днес ми го доставиха, топъл-топъл от Флорида :D :Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар