Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: 113км с 9литра газ обикновена газова ^^ 40км с климатик кеф :D + малко градскоОплакване: жени... какво да говорим
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хваля се : форда е вече е с генерация ( бронята вече е в сажди )
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хвалба: Сложен е мултиволана ) Хвалба: Сменени са моторчетата на клапите на климатроника )Пу Пу...
        Прикачени файлове
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Най-после сефтосах магистралата от край до край. Удобна работа , ама как вдига разхода ....А малката сефтоса днес градината. Направо ме шашардиса как се обу сама и влезе с госпожата без да реве.
          Brava 1.6 ELX

Коментар

хвалба: бяхме на разходка из Словения и Хърватска с Марея-та. Много ни хареса в Словения. Пожелавам на всеки да се поразходи из Словения.оплакване 1: отпуската свърши и съм на работа вечеоплакване 2: искам нещо по-ново да си взема от Марея-та ама немога да си харесам нищо още.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Шунтирах тотално ЕГР-то ... вече ни соленоид, ни вакуум до него!!! Няма го и оня странен мехур до сепаратора!Също постигнах регрес в технологично отношение, НО мен ме устройва. Имам предвид, че най-леките маслени пари вече си се изпаряват на воля и не цапат въздуховодите на ТД-то.п.п. не категоризирам "хвалба-оплакване" ... нарочно!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Оплак:Пешеходец съм!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                  Това би трябвало да е похвал Честито!

Коментар

Оплакване: Кромата ме предаде миналата седмица, на възможно най-неподходящото място. Хвалба: Готова е! :D
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Оплаквам се от Ментел! Най-големите боклуци на света са това! За пореден път ми се случва да звъня на човек, и след 30 секунди ме прехвърля към гласова поща (отваря линията и ме таксува с един разговор), а в слушалката чувам "Абонатът не е активирал услугата гласова поща!". След това като казвам на хората - те дори не знаят, че имат активирано прехвърляне към гласова поща, която всъщност е неактивна! Чувствам се точно като да отида в хлебарницата, да дам един лев, а лелката да каже - Няма хляб! - и да не ми върне парите. Няма такива боклуци на света! С Глобул и Виваком никога не ми се е случвало това, само с Ментел и то за кой ли път вече...

Коментар

Оплaквaне - Зaпочнaх новa рaботa. До тук добре.Но след кaто преведохa зaплaтите по кaртите рaзбрaх що зa хорa сa.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

avvasilev написа:
                          Барем в добри ръце ли ще бъде ?
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                            avvasilev написа:
                            Барем в добри ръце ли ще бъде ?
                            Така изглежда!
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба: вчера за пръв път в живота си се сблъсках с Алфа Ромео 156 Q4 Crosswagon. Не подозирах че съществува подобно чудо на техниката.

Коментар

Тъй като съм голям любител на всякакви джаджи, само ми трябва някой да ме подтикне, за да си купя нещо. Та в една тема за избор на фотоапарат Yavor препоръчваше една симпатична сапунерка, която си купил от щатите. Речено-сторено. Днес ми го доставиха, топъл-топъл от Флорида :D :
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X