Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: така и не отидох на концерта на Роджър тази вечер, а като загрижен баща, моя дълг беше да заведа 10 годишния си син, за да го образовам. Ама хем съм без пари, хем съм го гледал в Загреб преди две три години, хем съм изморен и не ми се лангърка до София за един концерт и айде обратно, хем нямаше с кой за компания - трябваше да сме само двамата, хем 100лв почти за нафта... Хиляди оправдания има, ама така ме е яд, че ще се пукна... След тоя яд, каква хвалба бе...Всъщност:Здрави сме всички в къщи, каква по голяма хвалба от това!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Оплакване: Оправих задницата... 2 ремонтни комплекта за носачите и амортисьори. Егати само те са ми 210лева и оня като ми каза 120лева за работата и :O... откачал и резервоара и прецакал нивомера, а върви се оправяй с тая газова бутилка сега. Много ми е чудно нормална ли е тая цена, ако има някой запознат да удари 1 ЛС моля...
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

хвалба : Днес съм решил да направя нещо със пунти и по - точно с фаровете му ще сложа лед лента със диодни светлини вътре !Дано да се получи , после ще кача снимки ако се получи добре
        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хвалба: Возих се на ето това!!!

Коментар

Оплакване: 100 левовия проектор няма цветове Хвалба: след 10 мин. ровене се оказа зацапан цветен диск Утре ще има продължителен тест с бира и картофки :D

Коментар

Хвалба: Страхотно прекарани 2 дни на Слънчев бряг! Идеята беше спонтанна - ето така стават партитата

Коментар

Оплакване:Както е казал поета "3 дена младите дружини...", та и аз 3 дена се борих с газовия котлон "Янтра 2". Всичко започна от смяна на бутилката на Шел, като невеж си избрах чисто нова бутилка, белким е по-сигурна, НО котлона не пали като хората, все едно съм сложил една запалка. След поздрави по всички женски линии, отидох и смених бутилката, като пак избрах нова - сответно пак ГЕРШКА. Пак същата история. Разглобих всичко /за първи път откакто го имам/, почистих, смазах и резултат - 0. Тогава набедих горелките, тъй като от оригиналните изпада доста ръжда на люспи, купих нови, естествено каквито ми попаднаха - пак от невежество. Резултатът отново беше нулев. Накрая ми писна и отидох на топливо, с целия котлон и бутилката, да търся майстор и този път улучих в десятката. Майстора, вече пенсионер, случайно се оказа там да си зарежда колата. Оплаках му се и му дадох цялото оборудване за преглед. След 2 часа ми се обади, че всичко е готово.Резултат: Сменил едната дюза и ми каза тези горелки да си ги закача на нова година на елхата, за нищо не ставали, котлона си работеше със стартие прекрасно, НО не и с новата бутилка. След 2 часа сладки приказки и една лекция за всичкото което ми поиска 8 лв., дадох му 10 лв. , всичко беше на 6. Оказа се че в новата бутилка има доста въздух и затова не ми е работил котлона. Майстора ми обясни,че чисто нова бутилка, когато се зареждаза първи път, най-напред се изсмуква въздуха и после се пълни с газ, а Шелажиите не са го направили и на двете дето ги взех и това ми разказа 3 дена играта. ПОУКА: НИКОГА НЕ ИЗБИРАЙТЕ СТОКАТА ПО ВЪННИЯ ВИД, в случая нова бутилка.Лекцията ми беше диста полезна.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Доста нерви, но какво общо има новата бутилка с некадърността на служителите?
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Три дни на язовир Копринка, на пежарска среща. Страхотно изживяване със страхотна компания от 100 души, няколко кучета и двайсетина деца.
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба: Два дни с любимите хора в Петрич- безценно!
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Оплакване,все още съм в Тунис.Днес трябваше да се прибираме но не ни пуснаха.Надявам се да спазят обещанието си и във вторник да се качим на самолета.
                        Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

хвал:днес на басейнче с жената мрън:свърши отпуската
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Фук - Фук Вчера малкия одъртя Има камион на който пише че някакъв МАСК ама си е чист КРАЗМрън - То туи детски рожден ден по бетер и от новобранска бре.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Фук - Фук Вчера малкия одъртя Има камион на който пише че някакъв МАСК ама си е чист КРАЗМрън - То туи детски рожден ден по бетер и от новобранска бре.
                              Поживьом увидим :D Нашата пък е болна... Че даже и на мен го лепна
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

На малкия наи-после му пристигна детската стая и вече е сглобена ИееееЦялата ракла липсва от комплекта,кои знае каква ще е разправията сега.Уж Аико са голямата работа
                                Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                                EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                                EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Working...