Хвалба-Ах моретоооо!Една седмица от днес семейно моренце.Съболезнования от мен също за на Кирето човека.Жалко е по този начин.Бъдете нащрек и се пазете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Движението по АМ Хемус пък в обратната на мойта посока беше задръстено, 5 км опашка неподвижна... поне 20-тина коли видях да се движат в обратна посока в насрещното на аварийки. Не знам колко катастрофи са станали, но само на 1 км от там, колите летяха към задръстването с по 140... Святках, святках - който зацепи, зацепи. Тя луда работа.
Коментар
-
Хвалба - 2 седмици на морето, кеф.Голямо оплакване - фиатката ни остави на магистралата на 180 км от София и се разделих с 250лв за пътна помощ Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Мрън!Мрън! - дано не е отишъл двигателят Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
emzo написа:Добрата новина е, че подкупни данъчни служители , колкото искаш.Мизерници са и за малко кеш им светват зъркелите.А при тези условия клоня към 1.8Т ама 180к.с. хвалби бяха товаBravo 1.9d 97г
Коментар
-
emzo написа:Добрата новина е, че подкупни данъчни служители , колкото искаш.Мизерници са и за малко кеш им светват зъркелите.А при тези условия клоня към 1.8Т ама 180к.с. хвалби бяха товаЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
Оплакване голяяяяямоооо : Вчера рожденникът Краси е идвал да ме види в Китен , но някой му е затворил телефона .Сега извършвам разследване за да разбера кой ми е бъзикал слушалката. Основните подозрения падат върху Мистър Синът ми !!!!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
няма по-лошо нещо от това да обичаш двама човека и единият от тях да те обижда по начин който никой не го е правил до сега и по този начин да не виждаш и другия човек..... и това в кофти период за мен. Много тъпо! ...не е хвалба, не е и оплакване..... просто споделямNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:няма по-лошо нещо от това да обичаш двама човека и единият от тях да те обижда по начин който никой не го е правил до сега и по този начин да не виждаш и другия човек..... и това в кофти период за мен. Много тъпо! ...не е хвалба, не е и оплакване..... просто споделямКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Никога вече печене на телеса по българското Черноморие !!!!НИКОГА !Хем миналата година се почувствах бял човек по хърватските къмпинги , хем реших че нещо се е променило тук Мръсна вода и плажове , мазни и некоректни хазяи , тъпа чалга и т.н.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар