Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте,искам да се похваля, след 5 години вярна дружба с Бравото, днес капарирах Стило Комби.Взех го от Боми Ауто, надявам се скоро да мога да споделя отзиви в специализираните теми.Ето и обявата, по нататък ще кача снимки.
    FIAT Grande Punto 1.4, 06г.
    Toyota Auris Touring Sport HSD 1.8, 16г.

Коментар

pippo написа:
      Здравейте,искам да се похваля, след 5 години вярна дружба с Бравото, днес капарирах Стило Комби.Взех го от Боми Ауто, надявам се скоро да мога да споделя отзиви в специализираните теми.Ето и обявата, по нататък ще кача снимки.
      Колко пара?

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
        pippo написа:
        Колко пара?
        4000лв
        FIAT Grande Punto 1.4, 06г.
        Toyota Auris Touring Sport HSD 1.8, 16г.

Коментар

pippo написа:
          да ти е честито и само безаварийни км
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Хвалба: Първите два дни на морето бяха добре, а вчера стана супер, след като случайно се засякохме с една от готините колежки и си изкарахме страхотно на плажаМрън: Сутринта се върнах към реалността в България: влака возеше като някой самолет в турболенция, нямаше един прозорец който да не се отваря сам и да тропа, а кочината си беше типичната.Мрън: Фичо плаче за ремонти - лагери на задни носачи, дискове и накладки, и нужда от нови джанти, че тези вече ми отказват да ги изправят, а пари няма.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хвалба: Смених си тонколонките в предните врати с JBL Оплакване: Все пак звука е далеч от задоволителен....Сега мисля да прекъсна задните и да изкарам кабелите до кората на багажника и да сложа още 2 JBL-ки по 70W елипси и се надявам да постигна мааалко по-добър резултат. Отделно ще пусна и кабели за усилвател към багажника Оплакване: От адската жега едната кутийка на моторчето на клапите на климатроника се е ...разширила... и сега моторчето не може да натиска хубаво по зъбците и се чува ужасен звук...Ще трябва да ги сменям всичките моторчета....Оплакване: От адската жега дръжката на шофьорската врата се размекна и спойките на пластмасата се късат ...трябва да сменям и цялата кора на вратата...Оплакване: АДСКА ЖЕГА Е В БЛАГОЕВГРАД......
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Фил, на Стилото само едни колони свирукат хубаво в предните врати и няма да ти трябва задна линия - DLS R6aХвалба:
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Фил, на Стилото само едни колони свирукат хубаво в предните врати и няма да ти трябва задна линия - DLS R6aХвалба:
                  Иска ми се да го докарам малко по-плътен звука...сега ми е все едно съм усилил радио точката на село като усиля звука...трябва да намалям басЯ на 2-3 за да се чува без да криви много...затова и ми се иска да сложа елипси с по-голяма мощност и 94-6dB Тези още преди ми беше казал за тях, но днес като купувах хич не се сетих да ги проверя... Фаровете иначе добре си ги докарал...моите не станаха като ги мъчих преди месец...въпреки скъпата паста и накрайник за полиране Бош...явно толко си мога И за да не съм само Офф Оплакване: Вчера си купих мента и срайт...и ги забравих във магазина...утре обаче ще си ги взема Хвалба: Събота заминавам по гръцко!
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хвал:утре заминавам на морееее
                    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Мрън: снощи бях за риба и нищо не хванах, нямаше дори "пипане", да не говорим за "рън". Няма такава каръщина...
                      Stop giving directions, just say "Follow me."
                      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Хвалба:От днес имам ново возило !
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аре честито, ей ся си бия камшика и ще дойда да я огледам
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Princo, да ти е честито моето Стило и по често го показвай във форума ,за да си го виждам, че ми е жал за него .
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Тепърва ще има снимков материал.За който не е разбрал,че пропуснах в предният пост - това е бившето стило на колегата Коцев.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да се похваля - изкарах страхотен, напълно заслужен, дългоочакван, 10-дневен, платен годишен отпуск.Морета, басейни,пещери...В компанията на най-близките и любими хора.Оплакване - колегите от хора си развяват задниците из Еквадор.Оплакване - братът на приятелка бере душа.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...