Оплакване : от 3 угoворки за таз вечер за бири и 3-те се провалиха
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Утре започвам нова работа. Ще работя по-малко, но ще вземам повече
Честито!Дай Боже всекиму! Хвалба: Онзи ден ми извадиха зъб и неколкодневните болки престанахаОплакване: Днес сутринта пак усещам леки болки...гледам в огледалото и почвам да се чудя дали са ми извадили правилния зъб?! Или са отшумяващи болки от извадения зъб?
оплакване : май нещо ми се уморяват очите като к арам вечер ,тъй като досега никога не съм имал вземане даване с очби лекари моля за съвет къде да отида на преглед :D ако нещо с годините и тия компютри съм наравил накой друг диоптър
оплакване : май нещо ми се уморяват очите като к арам вечер ,тъй като досега никога не съм имал вземане даване с очби лекари моля за съвет къде да отида на преглед :D ако нещо с годините и тия компютри съм наравил накой друг диоптър
д-р Облашка
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Хвалба: в Неделя най сетне успях да подръгна колата както си требе и съм много доволен от резултата...Оплакване: като ме завъртя шайбата в понеделник, чак днес ми остана време да се похваля... е..ло си е майката положението в бачкането. Работа на корем, за пари не се говори
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Кюнеца отзад радва И какво значи подръгна? (=измия?)
Подръгна = почеша... Ккто се чеше кон, нали знаеш Включва миене, чистене, пастиране, настройка на пръсквалките на чистачките, подмяна на едно уплътнение + филтър купе и разни други дреболии, които никой не би ги направил по автомивки или сервизи.За съжаление у нас поддръжката на стар автомобил включва непрекъснато влагане на собствен труд, иначе не става.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
мрън - втора кола оглеждам дет на снимки е нъмбър 1, а на живо кенеф и половина.
Айде пак се почна Мрън за една седмица два пъти обяснявам по телефона как се сваля и какчва стартер на Лагуна и то на автомонтьори, тоя "гьол" два пъти разлепя магнитите на статора. Може ли да гениалната френска инжинерна мисъл да монтира стартера точно над изпускателния колектор и от температурата всичко става на салата.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
мрън - втора кола оглеждам дет на снимки е нъмбър 1, а на живо кенеф и половина.
Айде пак се почна Мрън за една седмица два пъти обяснявам по телефона как се сваля и какчва стартер на Лагуна и то на автомонтьори, тоя "гьол" два пъти разлепя магнитите на статора. Може ли да гениалната френска инжинерна мисъл да монтира стартера точно над изпускателния колектор и от температурата всичко става на салата.
Утре Емо е свободен , след днешният скоростен монтаж на газова уредба. Ако не сте приключили , пращай майка ти към Разград.Дано да няма нужда де........
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар