То и без това е невъзможно да залепиш новия тъч за екрана, така че да стане като фабричния. Я прашинки ще има, я някой пръстов отпечатък...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване : неска много ми натовариха глезена на рехабилитацията и сега ме боли достаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
emzo написа:Мрън - искам друга кола вече.Май скоро ще я продавам тази.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:emzo написа:Мрън - искам друга кола вече.Май скоро ще я продавам тази.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
avvasilev написа:emzo написа:Мрън - искам друга кола вече.Май скоро ще я продавам тази.
Коментар
-
Хваля се : 1 - вече ми е по добре глезена, 2- баща ми се прибра от рехабилитация ( беше в санаториум) и е по добре, 3- Форда вдигал 200 на климатик , 4-то разход ( пълен - до резерва ) 800 км 400 градцко 400 извън и не е жален , 5- няма за какво да се оплачаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Stefanaki написа:Хвалба/Оплакване (смесено чувство): Продадох Брава-та.Хвалба: Приключих всякакви взаимоотношения с ОББ, без финансови загуби при прекратяване на два договора.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Хвалба: онзи ден ми дойде новото колело :D :D :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар