Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба:Малката принцеса вече "гука" и е голяма сладурана )
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

coolboby написа:
      Ерген съм вече.
      A наздраве! И аз, ама по-отдавна и тва е вече оплакване Хън-Мън-фън... трябва да замислям много сложни схеми...Хвалба: колата ми се задържа чиста 3поредни дни и й се радвам

Коментар

M5kov написа:
        Хвалба:Малката принцеса вече "гука" и е голяма сладурана )
        Да ти е жива и здрава, скоро ще почне да вика и да се върти.Мрън - А малкия принц днес е паднал от дивана докато се е обръщал по корем, нищо му няма ама ни искара ангелите.Мрън все не ми остава време да кача малко снимки на човечето, да го видите малкия звяр.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Като млади татковци, и като такъв, който върви малко пред Банков и Попаров, да им кажа, че тепърва ще има по-големи емоции.Моят синковец се търколи от леглото за пръв път на 6 месеца. После на 8 месеца отново повтори.Оплакване: Вчера малкият бяс, решил докато си играе да мине и да усили всички котлони на печката на 9. В резултат на което се подпали една кърпа. Добре че реагирахме бързо.Същата вечер реши да побяга малко по ъгъла в хола. Отгоре естествено. До тук всичко ОК, обаче реши че не трябва да спира в края на дивана и заби глава на челна стойка в ламината, след което се прескунди напред и падна по гръб.............. Така специално заради Банков и Попаров реших да споделя, долу горе лека представа да добиете за какво иде реч към 1,8 г. :D Иначе ей го де е малкия TYSON, да е жив и здрав:
          Прикачени файлове
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплакване: скапана съм от бач вече намразих 8ми мартХвалба: днес докито каза че малкия е оздравял напълно :D Хвалба оплакване днес изтървахме поредната прощапулкап.п Банков само ако знаеш колко ще пада още особено като почне да се изправя ще прави кълбета много. А като почне да шета само да имаш крака и нерви- Да са живи и здрави малките юнаци

Коментар

Алекс,а 8март още не е дошъл. и при нас е лудница -оплакванеоплакване-тия дни имам многоооо работахвалба-дано се отрази в края на месеца във Финикийските знаци.

Коментар

Да са живи и здрави децата ви !Оплакване: много време, нерви и пари за телефон за търсене на части за колата.Хвалба: утре се очаква пращане на всички части и петък на майстор, дано си свърши бързо работата
                Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Айде кат’ сте почнали за дечурлигата...Хвалба/оплакване - мома Калина има 2 кариеса. Единият вече си има пломба.Не засякох колко време й го правиха, но не каза "гък" !Всички в кабинета бяха шашнати.Хората са казали - "Крушата не пада по-далеч от дървото!"
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Да се похваля: Два дена съм почивка Оплакване: Наближава време за тунинг на етаж номер 2 Като си помисля, колко пари ще отидат и ми се ........ но кефа от постигнатия резултат няма да има цена!
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Нямам представа това какво е хвалба/оплакване ще го пиша. На 17 -ия ден след падането ми казаха,че не само3 ребра са ми счупени /за ребрата разбрах на 11 ден/,а и пръста на лявата ръка.То се вижда на снимката правена още след падането,но май доктора не е сметнал за нужно да ме уведоми Тогава се е налагала операци,а сега вече е късно.Тоя път ще се съдим
                      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Хвалба: Вече си имам квартира в Благоевград Хвалба 2: Днес направих много приятна разходка до Благоевград Хвалба 3: В момента разстоянието от нас до работа ми е 24км в двете посоки....а в Благоевград ще ми е 4.4км ))) Мисля да си купя колело ))Оплакване: Не ми се мести ((
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: скапан денОплакване: не получих това което очаквахОплакване малкия ми скапа настроенито още повече със хрема отново абе гаден денХвалба имам си готина блузка правена от брат ми

Коментар

Sandra написа:
                            Оплакване: не получих това което очаквах
                            Свиквай, отсега нататък ще е така.Хвалба - животът е хубав!
                            Ванга

Коментар

Хвалба - много съм доволна, страхотна работа свършихме с колега от форума.Оплакване - Задушница е.
                              Ванга

Коментар

Да се похваля - получих си съобщението от данъчните - данъка на Либрата паднал от 242 на 161 лева
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X