Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снощи бях в Каварна на концерт на Джо Лин Търнъъъъъъъъъъъъъъър! Видях живата легенда, на 5 метра, очи в очи. Тоя човек се раздаде на сцената, все едно не пееше пред сто човека на мегдана на село, а пред 50-хиляди на уембли.Joe Lynn Turner - Can’t Let You Go (на живо в Каварна)

Коментар

Хвалба: Имам рожден ден.Оплакване: започна с ядове :D...
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Мрън - климатика на колата не работи като хората и малкия му е жега вътре.Мрън - пръснах спирачен маркуч в движение, едвам спрях. Фифи влиза в бокса утре за цялостна проверка и ремонт на спирачиките. Хвалба на Гергоьов ден изкарахме почти целия ден във военния музей, направихме страхотни снимки на малкия калпазанин.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба малък Попар ще става спортен журналист- направихме прощапулкаОплакване растат децата еййййййй

Коментар

Sandra написа:
            Хвалба малък Попар ще става спортен журналист- направихме прощапулкаОплакване растат децата еййййййй
            И аз да ви го похваля в снимки малко абе голем е бе.
            Прикачени файлове
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хе ....интересни прощъпулници правите по Заарско
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Много хубава питка/кравай както му се казва ) А какво си избра от купчинката?Да се похваля, взех си кабел за диагностика и в последствие разбрах, че трябва и преходник, който пък пристигна днес И двете ми стъпиха общо 50 лв. което си е оферта.Довечера ще и гледам кътните зъби )
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мрън: Не мога да си намеря джанти от Волга... Все някой обещава и все не се получава!
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хвалба: Днес се разбих...13,5км с велосипеда нагоре из балкана...и 13,5 км тичане до него на връщане...Счупих си всички рекорди...чистия въздух и въздържането от мазно месо и хляб си казват думата...а като имаш и 1,5Л минерална вода в раницата ставаш непобедим! Оплакване: Купих си днес компютър за колелото...не работи...отивам и го сменям с нов...работи...след 13,5км отказа и той...много тъпо...утре ще си купя за втори път само, че не като този китайски за 9лв, а по-хубав ) и се надявам да издържи поне колкото колелото пример как евтиното излиза скъпо понякога...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Мрън: Не мога да си намеря джанти от Волга... Все някой обещава и все не се получава!
                      Мрън, мрън: Кирето ми се ’обади’ оня ден да се видим и така си остана... Бравос! Дължи една ракия глоба!Хвал: имам си нов компир на работното място и то твърде многоядрен за да успея да го натоваря. Но поне ше мога да джиткам Need for speed: The run в глухите откъм работа летни месеци - юли и август. Старата вярна машина изкара безпроблемно в ръцете ми 7 годинки. Оня ден гледах че инсталацията на ХРто е била на 7.12.2006. И това ако не е герой - без преинсталация...Което още веднуж доказва че не е нужна такава ако машината се поддържа, ъпдейтва и ме се заразява с вируси.
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Оплаквам се:ДАИ са възможно най-крадливото племе в тая държава и цяла вечер ще ги псувам заслужено ! Хвалба:Няма ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И аз да се похваля като Попарови: и нашия Мартин проходи на Великден. Хвана ножицата и май ще го правим като ББ да открива и да реже лентички.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            за кой модел 23 или 24(това при условие че са различни)от уаз-ка стават ли?
                            Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              за кой модел 23 или 24(това при условие че са различни)от уаз-ка стават ли?
                              От УАЗ са по-широки и не ми вършат работа.Иначе може и отх двете Волги - на едните са 14, на другите 15-ки - и двете ме устройват.

Коментар

Yavor написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                Мрън, мрън: Кирето ми се ’обади’ оня ден да се видим и така си остана... Бравос! Дължи една ракия глоба!
                                Аз ракията я носех, ама стана тя една... Глобата си е глоба де...

Коментар

Working...
                                X