pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:pplk написа:...
Коментар
-
Immortal написа:Ами и аз имам подобен проблем. Като дойдох в Козлодуй, си смених номера на телефона. И от тогава, до ден днешен, получавам СМС всеки месец, че трябва да направя вноска по кредитна карта (каквато нямам), на сума... започна от 6000 ЕВРО, сега вече е на 11000 ЕВРО.Два пъти вече съм се обаждал в съответната банка (единия път на живо), че съм с този номер отскоро и че определено не става дума за мен, но СМС-чето си идва редовно Само се чудя, какво е работил този, та има такъв лимит по кредитна карта?!?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Immortal написа:Ами и аз имам подобен проблем. Като дойдох в Козлодуй, си смених номера на телефона. И от тогава, до ден днешен, получавам СМС всеки месец, че трябва да направя вноска по кредитна карта (каквато нямам), на сума... започна от 6000 ЕВРО, сега вече е на 11000 ЕВРО.Два пъти вече съм се обаждал в съответната банка (единия път на живо), че съм с този номер отскоро и че определено не става дума за мен, но СМС-чето си идва редовно Само се чудя, какво е работил този, та има такъв лимит по кредитна карта?!?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Bane
-
Хвалба : Днеска посетих за първи път форумска среща в София много се забавлявах . Другия път бих дошъл отново с удоволствие ако жената е на работа :D Оплакване : С nikolce се хванахме да сменим антифриза и да монтираме термостата от рено 5 . Близо до 17:00 прозължи за нас срещата важното е че всичко се получи .И направихме едно кръгче с мареата да види как работи колегата emzo .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Жената беше на тиим билдинг. Взе ми раничката, на която е "монтирана" форумната значка. Всичките и колеги и се подигравали на значката...Смотани ВАГ-аджии...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар