Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сигурно не ти знаят новата кола.

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
      Да се оплача някои ми сляза и четирите гуми за има няма час и половина пред блока на тротоара където спирам пони 100 пъти има място за спре още една кола или да минават хора . Сега става едно изваждане на пари .
      Нормални човешки взаимоотношения, типични за големия град Да се похваля: В четвъртък вечер с колеги доста се позабавлявахме из пловдивските кръчми. Отдавна не бях си прекарвал така добре.Оплакване: Да ида в чужд град (тъй де, Пловдив не ми е съвсем чужд, че там съм раждан,ама...), да ида на заведение, и на другия ден колежка от форума да ми пусне във ФБ снимка на некви уруфляци, на която съм на заден фон... Таман да ме види жена ми, ако бях женен

Коментар

ебати и каръка съм вчера нацелих една Яма и то сериозно щети по гуми и джанти няма но забелязах петно от масло под колата ем оказа се че лявата полуоска се е откопчала от скоростите и е мръднала с половин сантиметър извадих я днес всичко си е наред зегерката си е там шлиците са здрави семеринга си е ОК отворих малко зегерката и зглобих сега не капе ама ще я наглеждам
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

похвал: купих си електрическа скара, бекончето стана мамси джей, преядох с месо и салатка, нека ми е лошо оплак: опушил половината апартамент и ми е тежно от месцето, трябва да мина и през банята, че мириша на скара и жената ме гледа на кръв, приличам и на пържола и ще ми посегне
          punto HGT

Коментар

Хвал: След дългогодишно търсене си купих нови и хубави ролери на нормална ценаМрън: "лятото" свърши и няма да мога да мога да ги изкарвам на дълга разходка по горещия асфалт на гребната :D :DХвал: Най-накрая намерих един плюс на дългите коридори в апартамента - ще се уча да карам ролери на топло :D Мрън: Съединителя на бравока пее предсмъртната си песенХвал: През ноември ще сме сервезирани за да сме готови за 8 декември :P
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хвал ли е,мрън ли е вече и аз не знам, но намерих поредната турбина която ми я пращат в петък и събота ще се забавлявам с монтирането им.Дано да няма демонтиране защото ще се откажа от този проект.За протокола тази е втората за качване или шестата за оглед (уж е перфектна).
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакване: Щях да си изпусна самолета по много глупав начин.Хвалба: Видях,че летя в понеделник, а не в сряда.Оплакване: Някои неща, които съм поръчал, няма да могат да пристигнат до понеделник и няма да мога да ги взема с менХвалба/оплакване: Прибирам се в България
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвал:турбината пристига утре и дано през събота да няма мрън че е прецакана.
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакване:На момата телефона и се повреди.Изяде ме всеки ден да ме пита какво се случва с него и дали ще го поправят.За жалост телефона е с повредено дъно и не става.Похвал:Тия от Престижио си вършат работата перфектно!Поради не налични на склад телефони от същият модел ми издадоха протокол за подмяна на устройството с ново на същата стойност или по висока ,ако желая да си доплатя за по скъп модел.С 2-3 телефонни разговора и 2 мейла утре чакам новият модел.Оплакване 2: Ся момата ще има по убав тилифон от моя.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

nsn написа:
                      Хвал:турбината пристига утре и дано през събота да няма мрън че е прецакана.
                      Мрън:перфектната турбина се оказа с жестоки луфтове(радиален около 5-6мм)
                      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплак:Преди около година или малко повече, на вратата ми някаква съдебна изпълнителка беше лепнала съобщение за някакво дело, отнасящо се към фирма, която няма нищо общо с мен или семейството ми. Реших, че е станала грешка и я изчистих. След месец отново. Пак я разкарах и се обадих на ЧСИ да и кажа, че греши адреса. Провери нещо и каза, че е явно има объркване. ОК, ама след месец пак. Обадих се отново и и казах, че няма такава фирма на този адрес, съседите ми виждат призовката и после ходи обяснявай, че нямаш сестра. Пак каза, че ще провери и ако има грешка ще се коригира. И така до следващия месец, като призовката беше така залепена, че едвам я изчистих. Обадих се ОТНОВО на тая овца и и казах, че вече ще я ритам. Почна да се извинява и обеща, че повече няма да се повтори за пети път. Всичко точно до днес. Пак призовка, тоя път самозалепваща, за принудително изземване. Направо запалих колата и отидох при нея. Седи и гледа като теле. Физиономията и малоумна. Извинява се и ми обяснява, че грешно била въвела адреса в компютъра и за това станало объркването. Пак обещания, пак чудеса. Чудя се, кой им дава лицензи на такива? Тая от тъпотия, верно ще прати някой да разбива и да изземва, д@@ба и дебила смотан.Не мога да разбера, защо лепят тия призовки през нощта?
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Хохо Така го описа, че се скъсах да се смеяСитуацията е тъпа...трябва да има И да не съм спамър...оплак:болен съм вече втори ден
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Оплакване: Пенсионирах МареатаХвалба: Взех още една Бравичка
                            Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                            Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Оплакване:На момата телефона и се повреди.Изяде ме всеки ден да ме пита какво се случва с него и дали ще го поправят.За жалост телефона е с повредено дъно и не става.Похвал:Тия от Престижио си вършат работата перфектно!Поради не налични на склад телефони от същият модел ми издадоха протокол за подмяна на устройството с ново на същата стойност или по висока ,ако желая да си доплатя за по скъп модел.С 2-3 телефонни разговора и 2 мейла утре чакам новият модел.Оплакване 2: Ся момата ще има по убав тилифон от моя.
                              Късметлия . Ние с жената патим от един тъп Самсунг Льо Фльор.
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

pplk написа:
                                ...
                                Имам подобен проблем, само че искат да слагам запор на човек, който не само че не е работил никога във фирмата, но и за първи път чувам...

Коментар

Working...