Поразходихме се за 4-5 дена из западните Родопи и Пирин-а.Изключително красиви и магнетични места! Просто навсякъде в планината е красиво! А пътищата в южна България са европейски Маршрута: Козлодуй - Белене - Хисаря - Батак - Широка поляна - Доспат - Ягодинска пещера - пещера Дяволско гърло - Мелник - Рупите - Белене - Козлодуйhttp://goo.gl/rGiJcH
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Тотално превъзходство днес на Мерцедес, прилично представяне на Ауди и много слаби БМВ.И как беше представен шампиона за 2014 преди надпреварата:Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Оффф... скъсах се днес да обикалям по доктори. При петима ходих и ми казаха 4 диагнози за заека. Тръгваме от хормонален дисбаланс и течнст в матката, минаваме през газове в червата, болест на червата и последната нищо му няма. На ренгеновата снимка двама от докторите ми показаха различен орган за матка. Заачетох се малко и разбрах, че единия ми е показал дебело черво. Д**ба тия как им дават дипломи и им разрешават клиники да отварят те не могат ръка от глава да различат...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Оффф... скъсах се днес да обикалям по доктори. При петима ходих и ми казаха 4 диагнози за заека. Тръгваме от хормонален дисбаланс и течнст в матката, минаваме през газове в червата, болест на червата и последната нищо му няма. На ренгеновата снимка двама от докторите ми показаха различен орган за матка. Заачетох се малко и разбрах, че единия ми е показал дебело черво. Д**ба тия как им дават дипломи и им разрешават клиники да отварят те не могат ръка от глава да различат...FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Kay_ написа:Оффф... скъсах се днес да обикалям по доктори. При петима ходих и ми казаха 4 диагнози за заека. Тръгваме от хормонален дисбаланс и течнст в матката, минаваме през газове в червата, болест на червата и последната нищо му няма. На ренгеновата снимка двама от докторите ми показаха различен орган за матка. Заачетох се малко и разбрах, че единия ми е показал дебело черво. Д**ба тия как им дават дипломи и им разрешават клиники да отварят те не могат ръка от глава да различат...Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
Благодаря колеги, ще ги имам в предвид двете клиники (дано не ми се налага да ходя). За сега сме по-добре-хапва, ака, пишка и ръмжи. Горе долу всичко е по старо му. Иначе за докторите забелязвам, че масово не са подготвени да лекуват гризачи. Защо е така не мога да кажа. Набляга се явно на по- масовите животни. Предполагам ако заведа куче няма да има проблем да му поставят диагноза и лечение, но в случая не е така.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Снощи и при нас бяхме коледни елхи, ту има, ту няма ток, днес говорих с един комшия и понеже му е по близо ще пусне една жалба в ЧЕЗ да си видят и оправят простотиите, това гасене на тока вече ми писна. Сутринта беше ненормално задръстване, аз си мислих, че вчера ще е лудницата, но днес беше страшно.Похвал - и мойте риби са добре, макар да бяха без ток общо над 2 часа :Dpunto HGT
Коментар
-
Днеска само оплаквания:От вчера дневният ми режим е с пълна промява. Ставане 1 час по-рано. Първо малката на градината , след това баткото на училище и после бегом на работа.За капак на всичко акумулатора нещо по-трудно взе да завърта и сега му мерих съпротивлението - 6,9 - та работата май ще е на кантар тази зима. И батериите на алармата за колата взеха да сдават багажа , а пък са чисто нови , нямат и 5 години ощеBrava 1.6 ELX
Коментар
-
kokss написа:Загубих си котарака ;(Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Оплакване - Няма такова движение в тая София
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар