Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Humppa написа:
    sa6obravoto написа:
    ...
    Апартамент или къща? Казваш огромен коридор... За какво ти е?
    Панелен блок... Някой умник едно време ги е строил като хотели за състезателите от световно първенство по кану-каяк 1989 година, и коридорите, банята и тоалетната са 1/3 от площа на апартамента... обаче финансово в момента не можем да си позволим цялостно преустройство на тези части, защото ще се наложи и специализирана фирма, поради начина на строителството им и ще се задоволим само в привеждането им в приличен вид, защото в момента са в окаено състояние поради проблемите с течащия покрив, за който бях пуснал и отделна тема преди време ... и който все още не е напълно решен - Това да се счита за друго оплакване
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Все пак коридорът може да бъде полезен В него можеш да изнесеш пералня, сушилня, бойлер...

Коментар

Humppa написа:
        Абе не знам, хвалба ли е...От скоро съм уж нов човек, а иначе съм си същото магаре За последните два месеца:* спрях цигарите* изтрих си профила във ФейсБоклука* започнах да спортувам* започвам да навивам Имортъла за последовател (виждам че е започнал като начало с ходенето)
        Ти чакай да тръгна на фитнес, ще видиш тогаз.Забелязах аз, че се назландисваш на бирата Похвал/Оплакване: Не знам кое от двете е, но вече втора седмица заспивам като кокошките - най-късно в 22 ч, и се събуждам навреме, малко преди будилниците...Ето, още няма 7, а вече съм изпил кафето, изгризал съм няколко бисквити за закуска и съм готов за работа.Дали е от ЕГН-то, а? Помня, че баба ми си лягаше в 20 ч и ставаше в 4. П.П. Сега видях, че Humppa е станал почти час преди мене

Коментар

Immortal написа:
          П.П. Сега видях, че Humppa е станал почти час преди мене
          Аре стига си ревал, тая сутрин телефона ме събуди в 4 и 5 вече бях в офиса.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване: Още малко да ви почета тука и ще се откажа да отказвам цигарите! Мчи то явно се поврежда човек!
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Хвал: Собственик съм на Алфа 156 2,4 150 к.с. и се на***х от кеф, като я карах!
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                Ай честито! И да си почистиш адреналина от седалката
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

avvasilev написа:
                  Честито. Дай снимки. (След като я изчистиш от оаканото де )

Коментар

Кожата е подходящ цвят, адреналинов, да го наречем ... Снимки после, може и нова тема да има ... Все пак това е най-добрият Фиат ...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба: Вече си карам марчето с нов мотор. Коренна разлика във вървежа, ама за сега ще я карам само в ниските.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Оплакванееее:http://prikachi.com/images.php?images/8/7565008z.jpghttp://prikachi.com/images.php?images/9/7565009V.jpg
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Мчи ко ревеш - кат гледам си се оправил... Е, малко изваждане е имало, ама важното е че си в движение!
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

tyson написа:
                            Оплакванееее: ...
                            Като ги надувате до припадък тея дизели, така става ... Иначе връзката между колената трябва да е много сигурна!!! Защото на мене ми се измъкваше точно в най-неприятният момент!И да не съм капо, похвал: видях бравото, на което новият собственик е поставил 17-ки и нископрофилни гуми ... лудница!!!Тъпото: нямам снимки!
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

tyson - Сложи Т-Скоби - много по-сигурни са и нямат мърдане.Jimy - освен джантите и джамовете са затъмнениХвал - минах 300 километра градско каране по "гладките като стъкло" улици на Пловдив и новите брони още са здрави :D
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Immortal написа:
                                Похвал/Оплакване: Не знам кое от двете е, но вече втора седмица заспивам като кокошките - най-късно в 22 ч, и се събуждам навреме, малко преди будилниците...
                                От движението е Дава тонус

Коментар

Working...
                                X