Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси колеги за пожеланията...а аз почвам да ровя ebay за пушки втора употреба от сега
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Да е жива и здрава и от мен!Аз много съм мислил за пушките, и реших, че една бойна прашка ще върши същата работа. А ако ги сбарам да се крият във входа
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Оплакване, ама голямо. Забравихме се! Някой след толкова години да си познава колата?
        Прикачени файлове

Коментар

оплакване: Адаш верно си е. Опитах се да организирам нещо пролетта ама нещо не се получи както трябва. Иначе гледам мояка кола е на първата снимка.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

Бе, нямаше грешка срещата през пролетта, Адаш! Гледам си и аз колата до Енчовата.

Коментар

Абе Живаци кви са тия носталгии и аз си виждам колата на първите 2 снимки.Що точно за тая среща се сети бре?
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвал:смогнах да измия/изчиста колите.
                Bravo 1.9d 97г

Коментар

На тия от Топлофикация...какво им мисля... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Как да не се похвалиш Днес ми взимаха кръв от вената,както става всеки ден през последните 2 месеца и....успяха да ми уцелят вена при първото бодене Ша зема да почерпя
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

То и аз си виждам колата на първите две снимки. Че е паркирана до Живка. Много готина среща беше.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Кефи ме Оги как ги затапва по всички теми Беше ми станал доста скучен форума.Ясно е кое какво е :D

Коментар

Да ти е жива и здрава дъщеричката А на колегата tyson успехи за напред
                          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба: Днес попаднах (или по-скоро не попаднах) на катаджии от италианския отбор. Бяха с една полицейска Алфа, скучаеха и се чудеха кого да спрат. Подминава ги аз доволен, щото закъснявах за работа и гледам, че в огледалото се показва някакво голфоподобно, което веднага поема палката.
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Някой да ми подари Brera? Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov - ако пикаеше клекнал, можеше и да ти се сбъдне желанието :D
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X