Оплакване: Отпуската свърши. Хвалба: Кромата даде много приличен разход от 5.0/100 по пътя насам.Козлодуй беше почнал вече да ми липсва След няколко дни ще ми липсва пък родния край, ама... такъв е живота
Оплак:Писаха ми фиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 . Сега златен през крив макарон.Хвал: Своге-София за 35мин. Като в Нови Искър съм карал с 40-50. Та Слави колко викаш е рекорда ?
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Оплаквам се - ще трябва да поработя над правописа, значи. Или по-скоро - под него, докато спре да ми се разбира. А тия мишките от предното мнение взеха да се е**т пред мене, безсрамна история.Ключаря се пише с главна буква, щото е прякор
Колега ти да не си бил спортист?Миналата година помня ,че пак се хвалеше с някви такива времена,ама 5км ли бяха или четири.Просто се радвам ,че хора на нашата възраст все още имат влечение към интензивни спортове,а не кофите със зоба по фитнесите .Ако беше по-близо щеше да ми е приятно да потичаме заедно.За протокола: на работата са само джипси-хамъри и интелектуалното ми ниво пада главоломно с всеки изминал ден
Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000-Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Хвал:бягане 3км за 14минХвал:днес поизчистих малко гаража,че беше страшно(нямаше къде да стъпи човек)
Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Аз за 14 мин минавам около 2,1 км. Но започнах да спортувам отново преди едва 15 дена... Та в този дух на хвалба - снощи успях да събера 100 коремни преси на серии, но все още е много трудно Надявам се до месец-два да съм на номинала 250-300 за загрявка
Аз за 14 мин минавам около 2,1 км. Но започнах да спортувам отново преди едва 15 дена... Та в този дух на хвалба - снощи успях да събера 100 коремни преси на серии, но все още е много трудно Надявам се до месец-два да съм на номинала 250-300 за загрявка
Добре дошъл в отбора! :D Аз съм на 500 коремни преси и 300 лицеви, като редувам през ден. Преди няколко години бях стигнал до положение да ми е проблем навеждането.Оплак: Прибрах се в София.Хвалба: Заринах се с работа.
Коментар