Днес карах по най-разбития път, който съм виждал до момента - Димитровград - Меричлери - Чирпан. Не ми се верваше какви кратери има, тоя път явно не е пипан откакто е направен някъде в зората на комунизъма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tornado написа:Оплакване - вече 3-ти месец усилено се занимавам с Английски език и с много усилия се справям с тестовете.Най - зле съм с писането/писане на писма ,доклади и.т.н/ и говоренето...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Да се похваля - имам страхотни колеги от хора, благодарение на които изкарах 1 седмица в Анталия.Истанбул е невероятен мегаполис, много ми хареса.Хвалба - взехме 1 място, а също така награда за най-добре подбрана програма и най-добре изпята турска песен.Усещането да пееш с оркестър е неописуемо!Оплакване - не успяхме да вземем "Гранд при", която беше подплатена с 1000 евро. Оплакване- на връщане ни се развали автобусът, 12 часа висяхме някъде из пущинака, в резултат на което отпадна разглеждането на Измир и Одрин."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
dikanio написа:Днес карах по най-разбития път, който съм виждал до момента - Димитровград - Меричлери - Чирпан. Не ми се верваше какви кратери има, тоя път явно не е пипан откакто е направен някъде в зората на комунизъма.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
coolboby написа:Мрън: Пак в спешното за високо кръвно!!!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Хвалба: Изкарах си 2 прекрасни дни с приятели! Хвалба: Днес направих фото разходка до Мелник...Оплакване: Останах разочарован от видяното...Хвалба/оплакване: Ходихме на картинг...и ме набиха с 0.005сек...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар