Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Оплакване: НямамХвалба: В отпуска съм. Пека се на плажа и пет пари не давам ни за банките, ни за служителите им.
    Мрън - На Дидо не му пука за мен Обаче пък живота е прекрасен, времето е слънчево, и в неделя ще се ходи за риба
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Разболях се точно на края на ремонта Сега жената ще слага первазите и ще мести мебелите.Булсатком ме ядосаха - добре че съм с 39 градуса и не си го изкарах по телефона на жената дето няма вина. Това да си платиш преди 5 дни и да се окаже че системата не го била отразила - как да е , обаче да няма до утре в 10 сутринта никой който да оправи проблема , не мога да го разбера. А пък уж са най-големия ТВ оператор. Така че тази вечер няма да мога да си лекувам грипа с Дискавъри
      Brava 1.6 ELX

Коментар

Хвалба: Днес бяхме с жена ми на 4D и видяхме синчето как се движи и видяхме първата му прозявка. Уникално чувство и нямам търпение да го гушнааааа.
        FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

S_BANKOV написа:
          Immortal написа:
          Оплакване: НямамХвалба: В отпуска съм. Пека се на плажа и пет пари не давам ни за банките, ни за служителите им.
          Мрън - На Дидо не му пука за мен Обаче пък живота е прекрасен, времето е слънчево, и в неделя ще се ходи за риба
          На Дидо и за мен не му пука :D

Коментар

KUM4o написа:
            Хвалба: Днес бяхме с жена ми на 4D и видяхме синчето как се движи и видяхме първата му прозявка. Уникално чувство и нямам търпение да го гушнааааа.
            Остави прозявката. Видя ли му пишката ? :PПС: Кога би трябвало да излезе на белиЙ свят синковеца ? Явно няма да се "скатава" много...щом вече скучае. :D
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хвал: на моренце съмМрън: малко е облачно
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Хвал: утре съм си взел ден и с приятели отиваме на Арбанаси до неделя... Малко да разпуснем. Мрън: един авто-проект, с който съм се заел и за който скоро ще се чуе, се случва по бавно и по скъпо, отколкото ми се искаше, ама съм се хванал на хорото, ще го играя.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                  Хвал: утре съм си взел ден и с приятели отиваме на Арбанаси до неделя... Малко да разпуснем. Мрън: един авто-проект, с който съм се заел и за който скоро ще се чуе, се случва по бавно и по скъпо, отколкото ми се искаше, ама съм се хванал на хорото, ще го играя.
                  Ще го докараш до финал проекта, сигурен съм! Явка и ние сме в Търново събота и неделя. В събота ще ходя до Горна, да взема да се отбия, а?
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Мрън:днес съм на работа до 21-22ч а съм редовна до 16:30.Хвал:от понеделник съм отпуска 20дни.
                    Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                      Мрън:днес съм на работа до 21-22ч а съм редовна до 16:30.Хвал:от понеделник съм отпуска 20дни.
                      И мен преди отпуската искат да ме изгърбят...
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Писна ми от тоя дъжд, ей писна ми. Писна ми и от подобието на канализация по пътищата. В момента ме пере някаква страшна буря в Своге и падат гръмотевици около мен.,
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

iee написа:
                          Yavor написа:
                          Ще го докараш до финал проекта, сигурен съм! Явка и ние сме в Търново събота и неделя. В събота ще ходя до Горна, да взема да се отбия, а?
                          Ще ти се оабдя в събота сутрин. Може да се намерим в Търново за по кафе, макар че съм с един токуч, Санта Фе от старите (на баща ми, че 147цата идва малка) и не съм за показване
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Хвал-бях командирован за 3 дни в Слънчев бряг и Несебър.Мрън-минаваха разни девойки покрай мен,а аз омазан до лактите и с работни дрехи,правех месечно ТО на мотокар....романтика.
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Не винаги ще е така...
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Сефте на плажа 2014... нещо не ми се и влиза в морето... ама жените ме домъкнаха... - оплакване...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X