Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Разболях се точно на края на ремонта Сега жената ще слага первазите и ще мести мебелите.Булсатком ме ядосаха - добре че съм с 39 градуса и не си го изкарах по телефона на жената дето няма вина. Това да си платиш преди 5 дни и да се окаже че системата не го била отразила - как да е , обаче да няма до утре в 10 сутринта никой който да оправи проблема , не мога да го разбера. А пък уж са най-големия ТВ оператор. Така че тази вечер няма да мога да си лекувам грипа с ДискавъриBrava 1.6 ELX
Коментар
-
KUM4o написа:Хвалба: Днес бяхме с жена ми на 4D и видяхме синчето как се движи и видяхме първата му прозявка. Уникално чувство и нямам търпение да го гушнааааа.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хвал: утре съм си взел ден и с приятели отиваме на Арбанаси до неделя... Малко да разпуснем. Мрън: един авто-проект, с който съм се заел и за който скоро ще се чуе, се случва по бавно и по скъпо, отколкото ми се искаше, ама съм се хванал на хорото, ще го играя.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Хвал: утре съм си взел ден и с приятели отиваме на Арбанаси до неделя... Малко да разпуснем. Мрън: един авто-проект, с който съм се заел и за който скоро ще се чуе, се случва по бавно и по скъпо, отколкото ми се искаше, ама съм се хванал на хорото, ще го играя.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
nsn написа:Мрън:днес съм на работа до 21-22ч а съм редовна до 16:30.Хвал:от понеделник съм отпуска 20дни."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Писна ми от тоя дъжд, ей писна ми. Писна ми и от подобието на канализация по пътищата. В момента ме пере някаква страшна буря в Своге и падат гръмотевици около мен.,Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
iee написа:Yavor написа:Хвал: утре съм си взел ден и с приятели отиваме на Арбанаси до неделя... Малко да разпуснем. Мрън: един авто-проект, с който съм се заел и за който скоро ще се чуе, се случва по бавно и по скъпо, отколкото ми се искаше, ама съм се хванал на хорото, ще го играя.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не винаги ще е така...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар