Хвалба: Ай моренце!Оплак: Днес из едни ями ми се стори, че чух специфично почукване откъм окачването. Не съм сигурен, щот не го бях чувал от 2,5 години, ама ще се наложи да се охлювя по Хемус, че децата са с мен. Баси как мразя!
Далинда да те водя на форумната среща на hoodride,там момчетата ще ти я нарисуват с удоволствие. За да не съм офф Оплакване за 2 седмици имам 1 почивен ден а работя на 12 часови.
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6 И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Дойдох на работа най накрая. 70км. 2часа и половина.
еххх кога ли ше измислят телепортирането, в БГ ще си спестим много главоболия - коли, данъци, застраховки, задръствания, жертвите на пътя ще намалеят със 100% и т.н. и т.н.Оплакване - писна ми от това време, за първи път от както съм роден има толко дъждовни дни и то през летния период. Единствения +, който виждам от цялата работа е, че температурите са малко по нормални, а не +30 градуса.
Хвалба за месец качени 6 кг,6 дена в месеца блъскане по 2 часа в залата.Тез инжекции вършат чудеса,чуствам се отлично да го ева. :P това май е към оплакване.морето до нас а само два пъти съм се изкъпал
Дойдох на работа най накрая. 70км. 2часа и половина.
lСнощи по новините не чу ли че моста на Реброво е пропаднал
Брех аз във вторник имам ходене ...може да ми се разминеХвалба:Мина ергенското...жив съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Отървах се от колата чрез фирма за скрап, но сега пък ново 20 - ако застрахователя я сметнели за тотал щета, имало вероятност да искат колата! Ако не взема пари от каското, никога повече няма да си правя, мамицата им мръсна на тия боклуци
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Коментар