Що не свалиш по-вървежните елементи и да пробваш да ги продадеш?Фирмите за скрап дават смешни пари, тея 350 лв. ако ги вземеш ще трябва да черпиш На мен на 2 места за пунто 2 2003 ми даваха ~250 лв....
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Фирмите за скрап дават смешни пари, тея 350 лв. ако ги вземеш ще трябва да черпиш На мен на 2 места за пунто 2 2003 ми даваха ~250 лв....
Тук в Козлодуй, има един пич, изкупува всякакви коли.На комшийчето му падна дебеле и тежък клон върху колицата, Опел Агила (едно такова малко)...Взе за нея от този изкупвач 650 лв. А сега гледам онзи е пуснал обява, че я продава на части.Това само за информация ви го казвам.А миналата година за Темпра дадоха 400 лв в София. При това дойдоха да си я вземат от пред блока.
Аз получих мейл от бъдещето Имам една поща, която ползвам само за регистрации по разни сайтове. Та е пълна с всякакъв спам, дори не си правя труда вече да ги трия.Но не ми се беше случвало да получавам писма от бъдещето Вижте датата на първите две писма:
Що не свалиш по-вървежните елементи и да пробваш да ги продадеш?Фирмите за скрап дават смешни пари, тея 350 лв. ако ги вземеш ще трябва да черпиш На мен на 2 места за пунто 2 2003 ми даваха ~250 лв....
Да не качвам снимка на моето браво което спазарих за 500 лв , но просто не бързах и звънях къде ли не ?В София повече от 350 не ми даваха . Със едно момче от Драгичево се разбрахме 500 лв като не свалям нищо оставям джанти и т.н. само радио-то си взех . Да кажа ,че колата беше тоталка радиатор аут , 2 фара , п.броня , п.стъкло и 2-та калника .
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Да се похваля вече съм инженер без кетап. Остава само дипломата.Днес си взех държавния с 5-ца.
Хайде честито колега. Станахме с един повече.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Да спомена, че продадох ЖТД-то ... и много ми е криво, но всяко нещо с времето си!!! Сега очаквам Браво3, дано е истинско браво?!Да се похваля, че все пак Фиата остана във ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Винаги съм смятал, че най-лошите услуги в България са от Виваком, обаче Булстрад ми разбиха всички представи. Такива незаинтересованост, безочие и аматьорщина не съм срещал другаде
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
И аз да ви се оплача. Гледам си днес фактурата от глобул и... бам, изненадка - на мое име 4 номера. Единият с някаква такса от 30 ст. Звънкам на тоя номер да видим аджеба кой от другата страна, и пак изненадка - такъв номер не съществува. Звънкам аз на 123 да видя как ми начисляват 30 ст. за телефонен номер, който не съществува, а те ми викат, че бил активиран и закрит на следващия ден Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 . Та след това си спомних, че тия от глобул ми разпечатаха нов договор за нов номер без да питат с идеята да ме убедят да подпиша нов договор уж че ще има 15% отстъпка и щяла съм да плащам по-малко. излишно е да казвам, че всъщност трябва да платя 1 лев повече, а не по-малко, да не говорим, че искаха да ме изкарат пълен идиот, който не иска безплатната им карта, която, както се видя от сметките, ще ми струва 1 лев.... Не подписах договора, но явно при отпечатването картата се активира... баси - ся трябва жалба да пиша - на тия лекета от офиса няма да им се размине наглостта.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар