Хвалба:Оправих си blue&me да ми говори на английски. До сега на италиански, хич не се разбирахме
Ванко, блу ен ми не знам кво ти говори, сигурно визираш гласовите команди по принцип...Дали ти се намира диск с английски, че и аз съм с италиански?Аз понаучих повечето команди де, даже предпочитам да е на италиански, че нали все пак колата е италианска Оплакване: Humppa съблече тая фанелка, и салесао взеха че паднаха. Пак.Жалко за бразилките...
Хвалба:Оправих си blue&me да ми говори на английски. До сега на италиански, хич не се разбирахме
Помни или си запиши какво си правил, че ще ми трябваш вероятно за консултация...
Ай де, чакам Между другото е елементарна операция. Доста повече време ми отне, докато се добера до инфото, как става
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Хвалба: Опитвам се да откажа цигарите Оплакване: много е трудно
Аз направих около месец без тютюнев дим. Повярвай! Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите Аз даже ги отказах някак без да искам, в първите дни исках да пуша, но вътрешно се инатях
Помни или си запиши какво си правил, че ще ми трябваш вероятно за консултация...
Ай де, чакам Между другото е елементарна операция. Доста повече време ми отне, докато се добера до инфото, как става
Ще, ще...Нали на едно друго форумно място ти казах, че съм я захванал една работа...Дано не се окаже като скъсан джоб, в който хващаш от трите по-дългото
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Хвал: Вчера пристигнах в Шумен. Днес успешно заведох щета от софийската градушката и смених предното стъкло в шуменската Кобра. И всичко за един следобяд. Баси кефаааааааа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Измих колата, перфектно лъснах стъклата и както винаги след това ....... заваля....повече никога няма да я мия
Моята я бях измил на 3ти Май. Миналата седмица я измих...и я утрепа градушката
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Измих колата, перфектно лъснах стъклата и както винаги след това ....... заваля....повече никога няма да я мия
Моята я бях измил на 3ти Май. Миналата седмица я измих...и я утрепа градушката
Тогава да не съм чул повече да обясняваш за хигиената на моето Браво Вчера като се прибирах един младеж с пасат се пробва да прелети над дефилето, за пореден път се разбрах че комбинацията от завой спирачка и мокър асфалт е гадна работа. Жив и здрав е ама пасата е за Надин.Спи ми се ужасно, а и за риба ми се ходи.Туй всичкото мрън
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Някой ме е подпрял и ми е спукал третия стоп Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Слави, то на сивото не си личи, а пък и твоята я има на овековечена на стриит вию-то
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар