А, тя моята на практика не се чупи хич (хвалба очевидно), ама с консумативите я бях позарязал.Иначе, съм й оставил неработеща една от лампичките на врътката на климатика. Фасунката не е в ред нещо, демек имам счупено по колата за кадем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
slonikon написа:А, тя моята на практика не се чупи хич (хвалба очевидно), ама с консумативите я бях позарязал.Иначе, съм й оставил неработеща една от лампичките на врътката на климатика. Фасунката не е в ред нещо, демек имам счупено по колата за кадем.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:slonikon написа:А, тя моята на практика не се чупи хич (хвалба очевидно), ама с консумативите я бях позарязал.Иначе, съм й оставил неработеща една от лампичките на врътката на климатика. Фасунката не е в ред нещо, демек имам счупено по колата за кадем.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
На днешния ден преди 1 година си строших ръката при гаден инцидент в Благоевград. Хвалбата е, че , както каза д-р Христов от клиниката в Горна Баня който ми направи и двете операции, след една година ще съм на 85-90 % и е прав! При 24 парчета в китката даде такава прогноза! Хвалбата е и за мен и за него!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Имам двама евентуални купувачи на патента ми за 3D принтера :D Едните са тия http://envisiontec.com/, другите са някви незнайни тайванци. Ше се гледаме втората половина на Август, та ми пропадна планирано пътуване.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Имам двама евентуални купувачи на патента ми за 3D принтера :D Едните са тия http://envisiontec.com/, другите са някви незнайни тайванци. Ше се гледаме втората половина на Август, та ми пропадна планирано пътуване.
Коментар
-
Като казахте Дачия, да се оплача от такава, новата Логан комби, 1.2 на газ. Начи, по умряло нещо и по не комфортно, не съм карал. Вярно икономична, 10лв газ на 100, ама за мен си е наказание. Тикото ми е по-живо от нея.Хвалба. Най сетне, бавно и славно, започна операция събиране на нов мотор, за Мареата.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Оплакване: Ей още повече ще намразя тия майстори, всеки като чуе, че си прочел нещо в нета и си се образовал, веднага почва да ти спори, че там нищо не знаят. Като днешния пресен пример с газаджията, питам го как настройва газта, той все да философства и като тръгнах да му обяснявам и ми вика "А, да нещо такова"... деа...Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Счупиха ми дръжката на шофьорската брата. Бях оставил колата на пътя пред Дендрариума за няма и 15мин, и явно през това време някой се беше опитал неуспешно да я отвори с кози крак , но сега не мога да я отварям отвън. Предполагам, че е бил в комбина с двама боклуци дето висяха на караваната с безалкохолни и сандвичи пред входа, които са гледали и са го предупредили. По-добре, че не го заварих, защото щях да го заколя като пиле на пътя.
Коментар
-
Вчера смених хидравличното масло на Фифи, по повода се почермпихи един гълток АТФ 2 Декстрон, гаден е на вкус ама се лъзга добре, оправих си и тапицерията на вратата на колата, вече не стърчи, по повода се почерпиш и един от силиконовите тампони в кората, държах го със зъби че само две ръце и те така, мислех и друго да правя ама жена ми видимо се притисни и ме изюрка да приключвам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
dikanio написа:Счупиха ми дръжката на шофьорската брата. Бях оставил колата на пътя пред Дендрариума за няма и 15мин, и явно през това време някой се беше опитал неуспешно да я отвори с кози крак , но сега не мога да я отварям отвън. Предполагам, че е бил в комбина с двама боклуци дето висяха на караваната с безалкохолни и сандвичи пред входа, които са гледали и са го предупредили. По-добре, че не го заварих, защото щях да го заколя като пиле на пътя.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар