Хвалба: с нови задни амортисьори каябадругото не е хвалба, но е радостно - Шумахер се е събудил вече наистина от комата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bane
-
S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордостВчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.
Пък аз като редови инджинер, мисля да ида няколко пъти
Отпуски бол. Първата почва от този петък. През август пак... после ще видим
Това беше похвал.П.П. Бе Банков, като бях в казармата писар на батарейния, аз давах отпуските в батареята. А ти коскоджамити шеф, пък...
Коментар
-
Immortal написа:S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордостВчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.
Пък аз като редови инджинер, мисля да ида няколко пъти
Отпуски бол. Първата почва от този петък. През август пак... после ще видим
Това беше похвал.П.П. Бе Банков, като бях в казармата писар на батарейния, аз давах отпуските в батареята. А ти коскоджамити шеф, пък...
При нас много работа за малко пари колкото искаш.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордостВчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.
EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Нов съединител, дискове, накладки и кабели за свещи и фиатчето отново е във върхова форма. Към списъка с ремонтите по колата добавям 2 семеринга на ск. кутия - 18 кинта с труда. Обичам я тая кола просто!П.П. Във връзка с една друга тема в раздела: Серж Маркионе П....рас, П....рас!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
diko661 написа:S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордостВчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.
Мрън колата миреше на газ, някой хора казват че мирише щото има, обаче явно има и дупка някъде. В събота пак ще се сапунисваме пред твоя блок, така че ако имаш желание ела да пием кафе.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:diko661 написа:S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордостВчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.
Мрън колата миреше на газ, някой хора казват че мирише щото има, обаче явно има и дупка някъде. В събота пак ще се сапунисваме пред твоя блок, така че ако имаш желание ела да пием кафе.
Ако съм в сф да се разходя.П.П. от къде се пускат ти мигачи по отделно? От ляво са ми фаровете от дясно чистачките. А по средата на таблото имам червено копче за мигачите, ама се пускат заедно
Коментар
-
Kay_ написа:по газов инжекцион не съм баралАко съм в сф да се разходя.П.П. от къде се пускат ти мигачи по отделно? От ляво са ми фаровете от дясно чистачките. А по средата на таблото имам червено копче за мигачите, ама се пускат заедно
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Kay_ написа:по газов инжекцион не съм баралАко съм в сф да се разходя.П.П. от къде се пускат ти мигачи по отделно? От ляво са ми фаровете от дясно чистачките. А по средата на таблото имам червено копче за мигачите, ама се пускат заедно
Инак ако съм в сф ще бръмна един тел.
Коментар
-
GaTio2 написа:хвалба: смених гумите, изправих джантите. Всичко ми струва 460левахвалба: през целия път Русе-Бяла си слушах тихите гуми :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар