Оплакване: Бравата ми изпробва нервната система. Не иска да върви на газ
Докарай я в събота пред блока на дядо, че ще разкоствам бравото, ще я пробваме и нея какво иска Нали искаш да се мажеш с масло. пп Дядо прави страшно кафе Абе май имам повод да черпя, ама ще се хваля в понеделник.
Ще пътуваме тая седмица към Южните щати и там ще я мъча да я правя. С това кафе много изкушаваш Алкохол не пия, ама на кафето съм ценител.За какво ще черпиш- да не си направил второ
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Пепел ти на езика От понеделник на ново работно място.
А честито. По-малко работа, за повече пари ти пожелавам
Абе незнам хвалба или оплакване, ама в понеделник вече ще съм директор на филиал.
По-високо има повече отговорности. Ама ако си ги представиш все едно ремонтираш черния змей ще си ок Иначе по партиина линия ли те избрахаП.П. мойто тръгна на газ днес и не прави проблеми. Какво и е било само тя си знае.
Набивай канчета и това е Все пак малко или много ги познаваш колегите си, знаеш кой какво може.Аз да се оплача - ШЛЕПЪТ пак глътна 170лв. точно преди морето Предна биалетка и тампон по задното окачване, след което реглаж..................
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Набивай канчета и това е Все пак малко или много ги познаваш колегите си, знаеш кой какво може.Аз да се оплача - ШЛЕПЪТ пак глътна 170лв. точно преди морето Предна биалетка и тампон по задното окачване, след което реглаж..................
Хвалба: най-накрая си харесах гуми и си поръчахОплакване: олеквам с 400лева и ще пристигнат понеделника, а не днес както очаквах, защото доставката е безплатна и за пон им е по-евтино :D
Оти правиш реглаж след смяна на биалет
вероятно реглажа е отзад и заради тампона
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
ДА, отзад е реглажа заради тампона, но направиха и предницата (защото се водела по задницата), каквото и да значи това.Похвал - сложих днеска камера за задна скорост на шлепа. Стана убиец
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Оплакване: Щях да блъсна едно малко момченце заради тъпата му майка ( Кифла) която си пиеше кафето по тротуара и говореше по телефона и малкия изкочи на платното
Купих си таблет.Колата заработи на газ. Проблема беше в кабела на маса-та на единия клапан. Подмених го и всичко е по старо му
Коментар