Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Днес реших да измия Фиата че беше на Г.зОплакване: Реших да заредя след това и пича на бензиностанцията реши че трябва да ми измие всичките прозорци Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Хваля се взех си нови летни гуми
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Много голямо оплакване... няма да мога да отида на Aerosmith... Съответно си продавам билетите...Друго оплакване: писна ми да вали в шията и постоянно ми е мръсна колата...

Коментар

Оплакване - преди малко ни удари страшна градушка. На паркинга, пред блока, има три коли с раздробени стъкла, а по много от другите има дълбоки вдлъбнатини. Не бяхме вкъщи и цветята на жена ми са станали на салата.Хвалба - по време на бурята колата беше на безопасно място и няма поражения.
          Прикачени файлове

Коментар

Оу преди час и мен ме праска градушка край чирпанско, но топчетата бяха малко по-големи от грахови зърна и няма поражения, като хвалба това.

Коментар

Сборихме се с бойлера ,че след 7 години вярна работа почна да се самоизключва. Дет се казва котлен камък да искаш. [/img]
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси това не е нищо.Миналата година от един изкарахме буквално 1 туба 10 литрова от мин.вода срязана горе до ръба с пясък,а нагревателя едната му пръчка ако мога така да се изразя липсваше почти и се виждаше кантала вътре.Аз такова чудо не бях виждал.Добре,че беше занулен...
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

На тоя нагреватела е огън.Утре сменям анода и сглабям ,па ако не става ,ще се сменя с нов.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси, сменяй по често анода, като по този начин ще чистиш и по често дъното. И все пак, дано водосъдържателя да е неръждавейка, защото инак спасение няма. Пробива.
                    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Аз пък да се похваля. Изкарах страхотна събота и неделя, на Мотосъбора в Ямбол на Бакаджика.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Лъчо,днес го смених със нов,ама като гледам едва ли ще изкара повече от още две години.И без друго ми предстои ремонт на баня,ще се сменя и бойлера.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Лъчо,днес го смених със нов,ама като гледам едва ли ще изкара повече от още две години.И без друго ми предстои ремонт на баня,ще се сменя и бойлера.
                          Каквото и да правиш котлен камък винаги ще има,аз затова на две години го чистя.Онзи ден сменях Аристон на 5 г балона беше се пукнал,виж тръбата на топлата вода дали е цяла.На Българските бойлери тръбата на топлта вода със времето заминава понеже са пластмасови,скоро ми се случи да го видя.Топлата вода свършваше за 2-3 мин,като го разглобих беше останало 20-30 см от нея,на Аристона който свалих въпросната тръба беше метална.

Коментар

Теси са с метална тръба. Дипломата са с пластмаса и изчезват със времето.За тях се предлагат метални по магазините за части.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Теси са с метална тръба. Дипломата са с пластмаса и изчезват със времето.За тях се предлагат метални по магазините за части.
                              Аз проблема го реших със една ППР тръба ф20 за топла вода. Дет се вика поБългарих го. Сега на дневен ред стои покупката на газов бойлер.

Коментар

Оплакване: Щях да блъсна едно малко момченце заради тъпата му майка ( Кифла) която си пиеше кафето по тротуара и говореше по телефона и малкия изкочи на платното за секунда Похвала: ABS-а сработи отлично и детето се размина без драскотина дори спрях на 3 метра от него
                                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                                .

Коментар

Working...
                                X