sota написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
noriaga написа:sota написа:Хубава колица.Със здраве да си я караш.Интересно е ,че си ми съсед и до сега да не съм те видял а постоянно си разхождам кучето зад блока ти в градинката.
Коментар
-
"z_sutrov"и написа:Оплакване: немога да си намеря Крома каквато искам. Май ще сменям марката.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Ама вий пък като нови ги избирате - ниво на оборудване, цвят То туй да не е Голф??И аз исках керемидено червен металик, с бежова кожа, ама... взех каквато имаше Това горното беше оплакване Хвалба: От два дни ме е треснал хеви-метъл хормона... припомням си младежките години като надувам (в слушалките, за съжаление) Helloween, Accept, WASP, Iron Maiden и др.Утре като тръгна за София, ще се наслушам по пътя, волумето ще е на мах
Коментар
-
Хвалба след 8 работни дни без почивка ( заради много поръчки които трябва да се изпълнят преди почивните дни ) Ще си отпочина 7 дена във Ямбол и се надявам да ходя и за рибка .Оплакване : И утре съм последно на работа пред 5 минути гледам часовника....... :// :DImmortal написа:Ама вий пък като нови ги избирате - ниво на оборудване, цвят То туй да не е Голф??И аз исках керемидено червен металик, с бежова кожа, ама... взех каквато имаше Това горното беше оплакване Хвалба: От два дни ме е треснал хеви-метъл хормона... припомням си младежките години като надувам (в слушалките, за съжаление) Helloween, Accept, WASP, Iron Maiden и др.Утре като тръгна за София, ще се наслушам по пътя, волумето ще е на махFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар