Румен_Хинчев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Щерка ми спечели еднолично първо място на Великденското състезание по математика...Хвалба 2: Състава за модерен балет Естрела, в който играе и щерка ми ( там е и Лидия Стаматова - съседка и финалистка от Бургас в конкурса " Големите надежди" на България ) спечели също награда оня ден в Бургас и може да представлява Лидия във финалната фаза на конкурса.Оплакване: У дома си имаме...силна математичка и добре развиваща се танцьорка ...Ужасно контрастираща комбинация.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не ме логнаха, защото по презумция правя първия тигел разузнавателен :D Пък и имаха "пациент" с TIGUAN."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Хвал: След два месеца в гаража...вчера подпалих фиата и направих две бързи кръгчета...баси...остава и само ремап...върви перфектно...дори и без предна броня някой знае ли дали има специален спрей за след полиране на фарове...че този дето ги пръснах с него...се напука...и сега ще трябва на ново да ги търкам...Оплак:...естествено не всичко е идеално...изкочиха ролки за смяна...демферната въпреки, че е нова нещо бие на ляво на дясно...надявам се да е от някоя от паразитните, но се стъмни а и не видях добре...изкочи и изгоряла подгревна свещ...а те са наврени на...чак не ми се мисли колко време ще изкарам в мъки да ги сменя...че и в е-learna нищо не пише...много тъпо...ама пък как вървиии... Иска ли се специален инструмент за подгревните свещи? или по добре да си търся майстор?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Иска ли се специален инструмент за подгревните свещи? или по добре да си търся майстор?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Днес видях едно Пунто паркирано и...ключа оставен на ключалката. Е толкова ако не го иска собственика му, все за 500 лв ще го отика някъдеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
KupoB написа:Да се похваля , официално съм собственик на Фиат Браво 1,8 GT ПП:От къде мога да намеря ръководство за горе споменатия автомобил в книжен вариант?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Сдобих се с желания ръчен инструмент... twin setFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар