Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е това 1 кг, много малко. Моето у дома е 3,400кг...поне толкова беше преди 2 месеца. Банков каква е тая ваксина. На зайо е 8лв.
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

tyson написа:
      BANKOV - ква е тая ваксина?
      Правилния въпрос е:Банков, каква е тази котка? Бааа мама и бъхлива, за опашката и през терасата!
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
        tyson написа:
        Правилния въпрос е:Банков, каква е тази котка? Бааа мама и бъхлива, за опашката и през терасата!
        Подкрепям!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

avvasilev написа:
          Сигурно ще е нещо такова :D
          Прикачени файлове
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Yavor написа:
            avvasilev написа:
            tyson написа:
            Подкрепям!
            Ми ако е габровска и няма опашка , ко праим
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Yavor написа:
              avvasilev написа:
              tyson написа:
              Подкрепям!
              Ми ако е габровска и няма опашка , ко праим
              Топлината си остава в стаята.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

да се похваля и аз , вчера след работа смених бензиновата помпа,и пунти отново е в разгара си :D
                Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

vital, Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 то може ли човек нещо да скрие, а?Хваля се, днес майка има рожден ден - да е жива и здрава. Оплаквам се: Кучетата отворили кухнята и омели каквото намерят. щетите включват една баница, манджа и кило моркови.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                    vital, Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 то може ли човек нещо да скрие, а?Хваля се, днес майка има рожден ден - да е жива и здрава. Оплаквам се: Кучетата отворили кухнята и омели каквото намерят. щетите включват една баница, манджа и кило моркови.
                    Кучета...моркови Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Милите, каквото набарали.

Коментар

Ами те редовно дъвчат моркови. По-старото никога не е яло моркови, но покрай младото - прояде. Миналата година храних на съседката 1 месец кокошките и кучето и ходим в тандем с кучетата. Те се забиват из градината, докато нахраня животните. Резултатът след един месец беше - изкопани и нагризани моркови. Та купувах на жената десетина кола моркови...
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

avvasilev написа:
                        tyson написа:
                        Ква, ето такава е котката, то не става като при зайците дай 8лв. и ги пускай да пасът. А е и лубимата плюшка на малкия.
                        Прикачени файлове
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ele написа:
                          Ами те редовно дъвчат моркови. По-старото никога не е яло моркови, но покрай младото - прояде. Миналата година храних на съседката 1 месец кокошките и кучето и ходим в тандем с кучетата. Те се забиват из градината, докато нахраня животните. Резултатът след един месец беше - изкопани и нагризани моркови. Та купувах на жената десетина кола моркови...
                          У дома и двамата искаме куче. Ама пусто като не сме в къща с двор ми е мъчно за животинките да ги тормозя в апартамент. А пък котки не харесвам... за това заец Малко космато молумно- перфектно за гледане. Харчи по 15-20 лв на месец. Ама аз все му угаждам и му купувам лакомства.

Коментар

Слави, от 8г. имам турски ангорец Мислиш ли, че не го ваксинирам и аз, при това редовно?Синът ми ще прави 3г. след някой друг месец Стигал съм до 30-40лв. ама 100 :D Тва да не е с фризура нещо или други услуги Бтв, като го гледам твоя и той ми прилича на турски ангорец?И да не съм спам: Оплаквам се-имам вече 2 излета и двата са капо, като не броя попчетата
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ники това е положението, ваксина + кръвни изследвания е равно на 100лв. ако искаш. преди месец за ехограф и кръвни изследвания и обезпаразитяване периодично 130лв. пп Послепис тая година и аз два излета и двата не съм капо
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Ники това е положението, ваксина + кръвни изследвания е равно на 100лв. ако искаш. преди месец за ехограф и кръвни изследвания и обезпаразитяване периодично 130лв. пп Послепис тая година и аз два излета и двата не съм капо
                                Банков, мисля, че е време да смениш ветеринаря.Съвсем сериозно.Моята котка (да почива в мир) е боледувала няколко пъти сериозно. Правили са й операция на главата, от оня свят я върнаха, била е на инжекции... никога не съм плащал повече от 30 лв.Кучето ми също редовно си е на ваксини, препарати, инжекции (каквото трябва плюс едни специални инжекции против болест, разпространена по нашия край) - никога повече от 30 лв наведнъж не съм давал.За да те убедя - ще ти кажа, че в Солун на сестра ми за кастриране на кучето ѝ са искали 500 евро. Закарала го е в Сандански - там са свършили работата срещу 50 лв.

Коментар

Working...
                                X