Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

didich написа:
    chaveto написа:
    хвалба Подариха ми 4-ри чисто нови гуми за Спасчо :D оплакване Най вероятно ще ми излязат през носа, ама то ще си покаже
    На палто от норка ли вървят нещата
    Ама за тъщата Чаве, шегувам се.Вчера с колегата СОК1 бяхме за риба, въпреки че риболова цял ден беше тегав, късния следобяд им показахме на рибите. Много ми беше кеф, почивка, тишина и спокойствие, готина компания, успешен риболов, въпреки гадното време.Мрън на прибиране към Младост, спедния педал хлътна/много гадно усещане/, като се прибрах и напомпих педала си качва нянакво налягане ама ми съска нещо и ще трябва да се занимавам и с него.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

кола

Колата е Териос ама непозната за туканите майстори Намерих мястото и се опитвах 2 пъти да го сваля ама нещо не става там е работата че е зад двигателя а той е надлъно Нат него е датчика на Хол в една утия и пречи Има болта и се вади
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
        Колата е Териос ама непозната за туканите майстори Намерих мястото и се опитвах 2 пъти да го сваля ама нещо не става там е работата че е зад двигателя а той е надлъно Нат него е датчика на Хол в една утия и пречи Има болта и се вади
        Викаш да не си купуваме Териос. :D
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Мрън: Вкъщи отново е като Ниагарския водопадМрън: Писна ми от тоя апартамент - при всеки дъжд - течМрън: Най - лошото е, че никога не тече на едно и също място - иди разбери какво ставаМалко да се поразвеселя - Работната седмица почти приключи, а портмонето все още не е празно (рядко ми се случва да имам пари по това време на седмицата, все пак съм студент)
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Днеска се похвалвам....Оздравяваме вече, полека лека... Ама бебо още ще е на антибиотици. За сметка на това днес продадох Белисимата... Сега ще карам 147 на бензин, кефффффф...И започва издирване за нова белисима, която да отнеме сърцето ми за някоя и друга година. Не ми се даваше ама ми дадоха цената, която исках. Честито да е на колегата, взе си хубава кола.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
              Оплакване:Във френд зоната съм...
              Добре дошъл :D хахаОплакване и аз
              Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

GaTio2 написа:
                ThE_PuNiSHeR написа:
                Я зъм прозт и от модерни диалекти не вдявам!Пояснете детайли около въпросната зона!Да не е кат си си харесал някоя мацка а тя те мисли само за приятел и ти се оплаква от някой друг?Щот ко е така, кат по дрът мога да ви дам някой и друг съвет.

Коментар

Yavor написа:
                  GaTio2 написа:
                  ThE_PuNiSHeR написа:
                  Я зъм прозт и от модерни диалекти не вдявам!Пояснете детайли около въпросната зона!Да не е кат си си харесал някоя мацка а тя те мисли само за приятел и ти се оплаква от някой друг?Щот ко е така, кат по дрът мога да ви дам някой и друг съвет.
                  Ахъ, нещо от тоз сорт.

Коментар

Съвета е - водиш я да я успокоиш на едно кръчме, после на бар. Напиваш я, оправяте се и или ще ти стане гадже, или ще спре да ти е приятел. Ама при всички положения ще се прекрати мъчителното положение.Слушай по големите :P

Коментар

Yavor написа:
                      Съвета е - водиш я да я успокоиш на едно кръчме, после на бар. Напиваш я, оправяте се и или ще ти стане гадже, или ще спре да ти е приятел. Ама при всички положения ще се прекрати мъчителното положение.Слушай по големите :P
                      Само да не се напива много, че да не вземе да заспи преди или не дай боже по време на овертюрата

Коментар

... или по лошото да ти оповръща спалнята п.п. не ми се е случвало и слава богу п.п. сега очаквам ele да се включи и да ни тегли по една майна и да каже колко сме елементарни мъжете
                        punto HGT

Коментар

Спи, повръща, поне ще излезеш от ситуацията Аз да ви се оплача - голям ужаст е при преминаването на МКБ Юнионбанк към Първа инвестиционна...Вчера отнесох два часа и половина висене в офиса им и все едно нищо...Дадоха ми някакъв токен за онлайн банкиране, който все още не работи, кредитната карта трябва да я взема от някакъв друг офис на майната си + редене по безкрайна S образна опашка...Трябва да мъкна и баща ми от село, за да си вземе новата дебитна карта, щото трябва само лично да дойде, с пълномощно нестава...На всичкото отгоре, бяха напраскали старата фамилия на жена ми по всички документи, при положение, че тя никога не им е била клиент и в старата банка си се водеше с новата фамилия, та от къде са я изровили нямам идея. И на всичкото това, госпожата започна да обяснява как жена ми трябва да си извади документ за съответствие на фамилиите от ЕСГРАОН-а, ама след върлото ни възражение се оправиха нещата и тя трябваше да си преиздаде всичките сгрешени документи наново, щото грешката си беше при тях. Сега тепърва очаквам проблеми с вноски по кредит, кредитна карта и комунални плащания и честно да ви кажа - повръща ми се!
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Викаш с пълномощно не става да си вземеш дебитната карта, а? Мишо с пълномощно в България можеш да направиш всичко, като изключим да се ожениш

Коментар

Бе и на мен ми се струва, че нещо иска да ме врътне женицата, ама понеже работят и в Събота ще смогна да закарам старшията.
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

krasio_79bs написа:
                                kal0yanch40 написа:
                                Голямо оплакване: Отвратителен край на отвратителният ден. Злополука с Мареата и да, аз съм виновен.
                                Да не изхлопа мотора?
                                За горе: Боднах една мадама, отзад.Продължавам с големите оплаквания: Мотора изхлопа днес. Добре че беше Краси, да помогне, иначе ставаше сложно.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X