Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Princo написа:avvasilev написа:Оплакване:Гумаджиите са идиоти!Вече три от общо 16 болта на гумите са с резба 14х1,25 ... стягат като за последно, мамка им!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хвалба: Седмицата беше уникална благодарение на няколко приятели!Мрън: Петък вечер е , а всички колежки и колеги си заминаха и съм си в къщиМрън: В къщи всички се държат все едно някой им е откраднал биберона за пореден път, а са все хора на 50+, което ме кара тотално да намразя петък, събота и неделя.Мрън: Имах големи планове за фиата, но липсата на финанси все повече и повече го бутат към секцията Продавам авточасти, поради отвратителния вид на купето и интериора, което е жалко защото е на малко километри и с идеален двигател Yellow_Flash_Colorz_PDT_33Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Хвалба: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...88455845_n.jpg колата най-накрая след 2седмици и половина при майстор е готова - доволен съм, чакаме 1вото измиване, има си и кусури, но няма как Оплакване: нещо не съм в настроениеAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
И ОПЛАКВАНЕ:1.Изтупах телефона на съпругата ми през терасата (без да искам). Резултатът е наполовина нацепен дисплей 2. След това дръжката на бравата за банята ми остана в ръката. Егати и китайските боклуци"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
tyson написа:И ОПЛАКВАНЕ:1.Изтупах телефона на съпругата ми през терасата (без да искам). Резултатът е наполовина нацепен дисплей 2. След това дръжката на бравата за банята ми остана в ръката. Егати и китайските боклуциFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
много голямо оплакване - тая нощ са ни разбили Типичко. Липсва си ди - то, акумулатора, куфара с инструменти, усилвателят и половината жабка. Ключалката е разбита и е счупен малкият джам.Бесните ме хващат ! Още няколко коли са поломени.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
ФУК - ФУК - купих си нова риболовна макара за фидера, ДАЙВА супер съм доволен щото я взех намалена на скромната сума от 35лв.Малкия звяр пълзи и стъпва стабилно на краката си, е малко като нивеляшка е ама ще станат нещата. Направих добър шаранов риболов на Долни богров, четери шаранчета на фидер и царевица.Мрън счупих си една от старите макари пак ДАЙВА, тя бе причината да си купя нова.Мрън не ми разрешават отпуск между празниците а ще пътувам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар