Да се похваля,проверявам си маслото преди 2 седмици,перфектно не е мръднало грам за 4000 километра ама забравям да си набия щеката на маслото,за 14 дена всичко на вънка,малко ми оставаше за основен ремонт,добре ,че бензинажията вика..аве тука нещо пуши и бааах то улято сичко,сега ще го черпя,че щеката и грам не хващаше.))))))))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Голям късмет с колицата.Обтяжната ролка на ангренажа е била заминала доста отдавна, дори липсваше парче от нея.Добре че не е станала белята..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
krasio_79bs написа:ntodorov написа:Краси. Това в Бургас ли е ? Оплакване: Ако ли да - наистина се отчайвам за града ни. Често ставам свидетел на такива безумни, нелогични, аморални и буквалноненормални действия от водачи на МПС-та. Ходейки в други градове из милата ни татковина не срещам такива "чудеса", пък колкото и да ги търся.От два дена имам НОВА "рана" - този път на задната врата получена ОТНОВО на паркинга пред дома ми. Раните ми са от вандалски отваряния на врати от приходящи автомобили ( има поликлиника до дома ми). Хвалба: Винаги паркирам колата си надлежно с нужното отстояние между съседните коли. Паркирал съм и паркирам така, че да не обременявам или затруднявам маневрите, на която и да е кола от паркинга дори и да се налага колата ми да нощува на по-далечно от "обичайното" място. И въпреки всичко...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
popara801 написа:Оплакване:И моята става на 14,ама тук в Стара Загора данъка ми беше 237лв.Дано да падне до към 150.Става въпрос за същите коне.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:popara801 написа:Оплакване:И моята става на 14,ама тук в Стара Загора данъка ми беше 237лв.Дано да падне до към 150.Става въпрос за същите коне.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:kiro_of_the_day написа:popara801 написа:Оплакване:И моята става на 14,ама тук в Стара Загора данъка ми беше 237лв.Дано да падне до към 150.Става въпрос за същите коне.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Малкият вчера се спъна, бягайки и се удари точно на ръба на спалнята. Сърцето ми спря за неизвестно време."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
popara801 написа:Оплакване:И моята става на 14,ама тук в Стара Загора данъка ми беше 237лв.Дано да падне до към 150.Става въпрос за същите коне.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
tyson написа:Малкият вчера се спъна, бягайки и се удари точно на ръба на спалнята. Сърцето ми спря за неизвестно време.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Предварително да предупредя някой да не ме изтипоше в раздела с бисерите от форума.Оплакване: сънувах кофти кошмар /то май хубави кощмари няма/ 3-ма човека в пунтото, аз не карам, колата турбинирана как е станало не е ясно , вече сме седнали и ще я пробваме как върви.Газ ... бустметъра на 1 бар надува аз изтръпнал и чакам всеки момент всичко да се разхвърчи, но нищо. Така 3-4 пъти яко газ и изведнъж всички се озоваваме зад колата /очевидно вече с потрошен мотор/ и гледаме как изпадат сплескани до неузнаваемост клапани от ауспуха На третия изпаднал клапан явно от шока от видяното се събудих Въпрос: да търся ли специализирана помощ или с времето ще отшуми ? Сега като чета горното ме надува смях, ама снощи не ми беше изобщо смешно, тая кола ще ми вземе акъла някой денpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар