Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля,проверявам си маслото преди 2 седмици,перфектно не е мръднало грам за 4000 километра ама забравям да си набия щеката на маслото,за 14 дена всичко на вънка,малко ми оставаше за основен ремонт,добре ,че бензинажията вика..аве тука нещо пуши и бааах то улято сичко,сега ще го черпя,че щеката и грам не хващаше.))))))))
    Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

мрън:едно Волво ме нервира вече втори денмрън:това е прокълната колахвал:запали и се движи но докога.....................
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

Днес 35мин ми вадиха мъдрец... долен, криворастящ, с криви корени и още куп други криви работи... На всичко отгоре ми изписаха антибиотик и не мога да си поркам в следващите 4-5 дни
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Голям късмет с колицата.Обтяжната ролка на ангренажа е била заминала доста отдавна, дори липсваше парче от нея.Добре че не е станала белята...
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

krasio_79bs написа:
            ntodorov написа:
            Краси. Това в Бургас ли е ? Оплакване: Ако ли да - наистина се отчайвам за града ни. Често ставам свидетел на такива безумни, нелогични, аморални и буквалноненормални действия от водачи на МПС-та. Ходейки в други градове из милата ни татковина не срещам такива "чудеса", пък колкото и да ги търся.От два дена имам НОВА "рана" - този път на задната врата получена ОТНОВО на паркинга пред дома ми. Раните ми са от вандалски отваряния на врати от приходящи автомобили ( има поликлиника до дома ми). Хвалба: Винаги паркирам колата си надлежно с нужното отстояние между съседните коли. Паркирал съм и паркирам така, че да не обременявам или затруднявам маневрите, на която и да е кола от паркинга дори и да се налага колата ми да нощува на по-далечно от "обичайното" място. И въпреки всичко...
            В Бургас е Нейчо.Паркинга е пред бл. 177 в кс Славейков.
            Краси, тези всичките сигурно са канени на детско парти. И ние сме канени там тази седмица и сигурно пак ще може да снимаш такава сценка. Все пак като се изсипят поне 10 семейства с коли пред детския кът сещай се какво става.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Детският кът е от другата страна на блока. А и снимах към 22 часа. Развали се пералнята.Оправих я за 60лв.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Пунтото стана на 14 години данъка падна от 170лв на 110лв безплатна годишна винетка
                punto HGT

Коментар

Оплакване:И моята става на 14,ама тук в Стара Загора данъка ми беше 237лв.Дано да падне до към 150.Става въпрос за същите коне.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    Оплакване:И моята става на 14,ама тук в Стара Загора данъка ми беше 237лв.Дано да падне до към 150.Става въпрос за същите коне.
                    Какви са тия данъци бре!?Ходете и го наебете тоя кмет барабар с всички общински съветници!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      popara801 написа:
                      Какви са тия данъци бре!?Ходете и го наебете тоя кмет барабар с всички общински съветници!
                      Ми то и при предишния кмет беше същото.Трябва и него сигурно ама няма да стигне вазелина в аптеките сигурно.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        popara801 написа:
                        Ми то и при предишния кмет беше същото.Трябва и него сигурно ама няма да стигне вазелина в аптеките сигурно.
                        Митaк, aз кaкво дa кaжa тогaвa.Очaквaм дaнъкa ми дa 200 или още повече зa тaзи годинa.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Малкият вчера се спъна, бягайки и се удари точно на ръба на спалнята. Сърцето ми спря за неизвестно време.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

popara801 написа:
                            На тебе и 3000лв да ти направят заплатата, пак света ще оревеш за тоз данък.Държавата я боли гъза, че си екологичен и караш 80 коньова метанка ... свиквай бро или сменяй колата.Вчера един мунчо заблян спря в задната ми броня.Не е много на добре да имаш по-добри спирачки от масово разпространените
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

tyson написа:
                              Малкият вчера се спъна, бягайки и се удари точно на ръба на спалнята. Сърцето ми спря за неизвестно време.
                              Знаеш как е, нямат спирка, ние тая работа я свършихме декември с участието на холната маса, после целия януари ходи с посинено чело, а миналата седмица като си бяхме при баба и дядо, малкия падна по стъпалата.Закачи си апреската на една лайсна и познайте, хванах го още преди да стигне стъпалото, обаче с аз падах 7 стъпала докато го държах в ръцете си. Накрая вечме като спряхме седна на земята и зарева. Нищо му няма дори и синьо не се вижда, обаче реве магарето. И след поволин час пак беше на стъпалата.
                              Прикачени файлове
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Предварително да предупредя някой да не ме изтипоше в раздела с бисерите от форума.Оплакване: сънувах кофти кошмар /то май хубави кощмари няма/ 3-ма човека в пунтото, аз не карам, колата турбинирана как е станало не е ясно , вече сме седнали и ще я пробваме как върви.Газ ... бустметъра на 1 бар надува аз изтръпнал и чакам всеки момент всичко да се разхвърчи, но нищо. Така 3-4 пъти яко газ и изведнъж всички се озоваваме зад колата /очевидно вече с потрошен мотор/ и гледаме как изпадат сплескани до неузнаваемост клапани от ауспуха На третия изпаднал клапан явно от шока от видяното се събудих Въпрос: да търся ли специализирана помощ или с времето ще отшуми ? Сега като чета горното ме надува смях, ама снощи не ми беше изобщо смешно, тая кола ще ми вземе акъла някой ден
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X