Тихо си бедствахме около 20 часа без ток... добре, че бях свалил на Либра-та акумулатора да го зареждам да не гръмне парното...
Така като гледам май си в Сарафово ?Аз да се оплача: Извадих лош късмет и бях дежурен докато валеше леден дъжд в нашия край и ми се събраха 3 поредни вечери почти без сън + работата през деня. За една вечер имам около 6 часа разговори Има и хвалба: Дойде ми ингилизкото фотоапаратче втора употреба с ГОООООЛЯЯЯЯЯММ 40х зум Нали казват че ощетените от природата ги привличали големите неща.
Оплакване: Развали ми се нещо метановото... наложи се да пътувам от Козлодуй до София на бензин, и градско в София...100 лв. На метан за същото разстояние с граското давам около 40 лв. Ужас!
Много се ядосах от горната случка и си купих друга кола (виж подписа).Снимки - в отделна тема по-късно.П.П. Жената също много се беше ядосала и за да се успокои, се сдоби с малка градска колица.
Много се ядосах от горната случка и си купих друга кола (виж подписа).Снимки - в отделна тема по-късно.П.П. Жената също много се беше ядосала и за да се успокои, се сдоби с малка градска колица.
Дидо,силно ме разочароваш!!! Айде купил си нова кола,да ти е честита и със здраве да си я караш. Ама защо не е на метан бре??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Седя и си скубя буйните къдрици и се чудя как ще ти чета мненията в дизел раздела.
Дидо,силно ме разочароваш!!! Айде купил си нова кола,да ти е честита и със здраве да си я караш. Ама защо не е на метан бре??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Седя и си скубя буйните къдрици и се чудя как ще ти чета мненията в дизел раздела.
Ин дизел веритас Честито и от мен! Скоро май няма да се събират колите в подписа на един ред
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Честито на Дидови!!!Оплакване: не можем да си намерим кола...много сме претенциозни нещо и нищо не ни харесва напълно. Дидо да споделя впечатления, че това е диния вариант. Гледах една читава 2,4 автомат, ама......
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
баси изненада ме честито Дидко да си караш с кеф и аз нещо взех да ги заглеждам тези Кроми особено откакто карах тази на Драго (pplk)ама пусто още не съм се нарадвал на Стилйока
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар