+ Колата е обута с четири чисто нови зимни гуми!- Затрупан съм със сняг, не мога да я изкарам от гаража
Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Оплакване: Сутринта имаше много дебел лед, върху колите. Едва успях да отключа и да отворя Мареата. А на Брава й се счупи дръжката на шофьорската врата. Но пък и двете запалиха от раз, с малко изключение на Бравата, че й беше паднал акумулатора от седене.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Хвалба: След Selenia Gold Бравото вече се радва на Selenia 20KХвалба: За 2 дни се откъснах от напрегнатото ежедневие на големия град, като си направих малка почивка в Родопите.Хвалба: Сбъдна се желанието ми да се порадвам на зимен пейзаж в планината и да покарам в снежна обстановка.Оплакване: Утре е понеделник и се започва тежката работна седмица.
Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
Хвалба: Изкарахме страхотни дни в Смолян.Оплакване: Прибрахме се преди два часа. Пътувахме кошмарно по магистралата. Сняг, виелици по пътя и леден дъжд в Бургас. Кошмар.Все пак имаше почистващи машини, но не навсякъде. Най-добре почистена беше отсечката между Сливен/Ямбол до отбивката за Карнобат.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Кеф голям е това да има сняг , два дена немоа се запра . Голямо дрифтене голямо нещо. Оплакване от снега - еб*си , голямо валене , омръзна ми на всяко излизане по 10 минути да чистя колата че да мога да тръгна .
donnna животът е като кардиограма - възвишения с хубаво и низове лошо. След всяко лошо, следва хубаво и обратното.Оплакване: Рина като животно, а живеем 5 семейства в кооперацията. Писна ми 2 пъти дневно да съм вир вода....
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Оплакване: Развали ми се нещо метановото... наложи се да пътувам от Козлодуй до София на бензин, и градско в София...100 лв. На метан за същото разстояние с граското давам около 40 лв. Ужас!
Хвалба: Най-накрая ми изплатиха едно обезщетение от работата, но то пък стана яко студ и сняг и ще трябва да стопирам малко търсенето на кола. Хвалба 2: Може докато се пооправи времето да събера за Браво 2 или за някоя лачена тройка :D
Коментар