Логана нещо се изгуби ,а той уж е важна част от ненужната тема- Хрониките на смъртта !!Не че ми пука дали ще я има или не ,но все пак трябва някакъв контрол да има над нея !А колегата goofiat тъй или иначе му е на сърцето ,може да го направите главен отговорник ! А може би е редно още веднъж да се обсъди премахването на тая тема !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
я аз да питам !
Collapse
X
-
Ами не виждам смисъл да се коментира дали да, дали не.. даже анкета се пуска.. или сега Митко и за резултатите от анкетата ще го изкараме виновен?! Иначе другото ти предложение е разумно ... и аз предлагам Добри да стане още един модератор на тази рубрика, а също и рубриката "Пътна обстановка".Защо го няма Логана не мога да ти отговоря, може да е зает, с много служебни, лични и всякакви ангажименти.До колкото си спомням имаше първокласничка... да му е жива и здрава.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
doofiat написа:Аз съм doofiat Темата трябва да я има, но съм склонен да сменим името й само, за да не е толкова грозно или зловещо. Но в никакъв случай не искам да се маха. Говорили сме много по този въпрос, да не почваме пак да спорим.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
tomazo написа:еми каквото и да е различно от това все ще е добре ,при положение ,че Логана самолично се провъзгласи за ЛИДЕР в темата ,тука май всичко се приема прекалено ЛИЧНО хаха .SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
tomazo написа:какво общо има пък тоя форум, с това за което става дума ?твойте приказки по горе за капитан не знам кое си и О Шипка са определено мъжкарскиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
само за протокола дрeме ми какво си мислите за мен и дали се опитвате да направите форума латино сериал.... само да кажа че не е добре да се говори за някой зад гърба му......и пак за протокола Логана си е доста зает, човека си има собствена работа и си е много зает, днес беше във Варна, освен това човека си беше оставил телефоните който иска да му се обади да го пита......Все пак не сме длъжни да висим денонощно във форума.п.с.Не ме разбирайте погрешно, ама целта на форума не е да си държим сметка а да си помагаме и да си изкарваме приятно и весело и да си помагаме и ако сега ме метнете и мен на рогите няма да сте по добри от един дето вече не пише тука.................Нека форума да си остане полезен за потребителите не място за заяждане....Благодаря на всички които ме разбраха.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар