Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Партия за внос на коли от Италия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте колеги. Искам да попитам дали евентуално има колеги, с които да се комбинираме за внос на автомобили от Италия. Първа причина-правят се отстъпки за 3 и повече автомобила и второ-съдействие за уреждане на документи на място, т.е можеш да си купиш автомобил без да ходиш до там(което си е и малко рисковано май, но в случая аз имам кой да провери на място)
    ex FIAT Marea 1.9 TD100

Re: Партия за внос на коли от Италия

ganchoto написа:
    Здравейте колеги. Искам да попитам дали евентуално има колеги, с които да се комбинираме за внос на автомобили от Италия. Първа причина-правят се отстъпки за 3 и повече автомобила и второ-съдействие за уреждане на документи на място, т.е можеш да си купиш автомобил без да ходиш до там(което си е и малко рисковано май, но в случая аз имам кой да провери на място)
    От т.н. ,, скарико ’’ ли ще се вземат автомобилите ?
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Дай повече инфо
      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Re: Партия за внос на коли от Италия

Румен_Хинчев написа:
        ganchoto написа:
        От т.н. ,, скарико ’’ ли ще се вземат автомобилите ?
        Това не съм го и чувал.
        ex FIAT Marea 1.9 TD100

Коментар

niko09 написа:
          Дай повече инфо
          Офертата е да се комбинираме повече хора за автовоза, с цел по-ниска цена за транспорта. Не съм сигурен, че мога да ангажирам моите познати с намирането на 5 коли, т.е комбинирането да е само за автовоза...
          ex FIAT Marea 1.9 TD100

Коментар

,,Скарико’’ означава място за изхвърляне .Не се заяждам , но всеки , който е бил в Италия по-продължително време , знае , че нашите джамбази купуват коли от т.н. клас 3 в 1 , които се събират по моргите.Обаждал съм се от любопитство за една Мареа и ми беше предложен избор от двигатели и салон , както и лют пазарлък на място.На всяка бензиностанция можете да си вземете каталог с употребявани коли от съответната провинция.Цените на читави коли са поне два пъти по-високи от тези , които се продават тук .Но от сърце желая Вашите познати да намерят читави автомобили по обяви.За пример миналата седмица , един мой ,,приятел’’ италианец е продал HONDA FR-V за 2700 евро с блокирал двигател на някакъв нашенец от Дупница , с извинение .
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
            X