Здравейте колеги. Искам да попитам дали евентуално има колеги, с които да се комбинираме за внос на автомобили от Италия. Първа причина-правят се отстъпки за 3 и повече автомобила и второ-съдействие за уреждане на документи на място, т.е можеш да си купиш автомобил без да ходиш до там(което си е и малко рисковано май, но в случая аз имам кой да провери на място)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Партия за внос на коли от Италия
Collapse
X
-
Re: Партия за внос на коли от Италия
ganchoto написа:Здравейте колеги. Искам да попитам дали евентуално има колеги, с които да се комбинираме за внос на автомобили от Италия. Първа причина-правят се отстъпки за 3 и повече автомобила и второ-съдействие за уреждане на документи на място, т.е можеш да си купиш автомобил без да ходиш до там(което си е и малко рисковано май, но в случая аз имам кой да провери на място)FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
-
Re: Партия за внос на коли от Италия
Румен_Хинчев написа:ganchoto написа:Здравейте колеги. Искам да попитам дали евентуално има колеги, с които да се комбинираме за внос на автомобили от Италия. Първа причина-правят се отстъпки за 3 и повече автомобила и второ-съдействие за уреждане на документи на място, т.е можеш да си купиш автомобил без да ходиш до там(което си е и малко рисковано май, но в случая аз имам кой да провери на място)ex FIAT Marea 1.9 TD100
Коментар
-
Партия за внос на коли от Италия
,,Скарико’’ означава място за изхвърляне .Не се заяждам , но всеки , който е бил в Италия по-продължително време , знае , че нашите джамбази купуват коли от т.н. клас 3 в 1 , които се събират по моргите.Обаждал съм се от любопитство за една Мареа и ми беше предложен избор от двигатели и салон , както и лют пазарлък на място.На всяка бензиностанция можете да си вземете каталог с употребявани коли от съответната провинция.Цените на читави коли са поне два пъти по-високи от тези , които се продават тук .Но от сърце желая Вашите познати да намерят читави автомобили по обяви.За пример миналата седмица , един мой ,,приятел’’ италианец е продал HONDA FR-V за 2700 евро с блокирал двигател на някакъв нашенец от Дупница , с извинение .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар