Sko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да намалим офф-а в раздела ПРОДАВА!
Collapse
X
-
-
rustson написа:Ама никой не казва да не се коментира по обявата вие четете ли какво ви пиша! За Н-ти път
Коментар
-
когато си тръгнал да продаваш нещо ,едва ли разчиташ само на форума раздел Продава !!ОФФ имаше и в темата на колегата Веско ,където колата изглежда перфектно и май още не я е продал !Трябва да се трият само безспорните глупости от рода на "взимай я колата е слънце " и т.н. ,демек тия подстрекателските глупости А за дадена кола или нещо ,винаги ще се намери купувач ,така ,че колкото повече има писано толкова по-голям е факта да го видят повече хора !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Kuku написа:rustson написа:Ама никой не казва да не се коментира по обявата вие четете ли какво ви пиша! За Н-ти пътSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
съгласен съм, че спама в раздел "продава" трябва да се трие, но то това се отнася за всичкото форум. не виждам, защо този раздел, трябва да е с по-специални правила и/или рестрикции от останалата част на форума.все пак да не забравяме основната идея на форума - да се споделят мнения.освен това, някой ако пусне нещо, което предизвиква залп от коментари, явно има причина. а?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Под общи приказки затова пише дъра бъра сто чадъра ! Вижте наистина в темата на Всеко за какво си говорим:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8864той човека затова не може да си продаде колата!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Nino написа:Ми Пунто - II са си безпроблемни... и 2001 и 2006г, те за туй бракята СРБЕ ша си ги праят!
Коментар
-
Kuku написа:Nino написа:Ми Пунто - II са си безпроблемни... и 2001 и 2006г, те за туй бракята СРБЕ ша си ги праят!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:От трета страна пък требе да фърляш боб за да разбереш ке се разваля ли аджеба или нема да се разваля...
Коментар
-
Kuku написа:kiro_of_the_day написа:От трета страна пък требе да фърляш боб за да разбереш ке се разваля ли аджеба или нема да се разваля...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Kuku написа:Nino написа:Ми Пунто - II са си безпроблемни... и 2001 и 2006г, те за туй бракята СРБЕ ша си ги праят!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Аз бях писал.. защото в онзи момент имаше поне три конкурентни обяви в мобилето.Аз ходих да гледам едно 2005г с новия "фейст", пак беше от АИ, перфектно на 22К км 1.2/16V, дамата му искаше 13 500.Били и подарили по-нова кола! Но докато се помая, съгласувам с "началника" то замина.Другите две бяха 2004г съответно 12 и 12.5кЗа това! Просто тази цена не е пазарната за автомобил 2001г.Ти мислиш ли, че няма Браво/Брави 2001г на същите км и доста по-евтини, особено с перфектното 1.2/16V моторче?kiro_of_the_day написа:Баба ти говори глупости И чисто нова да е пак няма абселутно никаква гаранция А за оторизирания сервиз и подръжката му - легенди се носят...
Коментар
-
Всеки има право да определя цената на автомобила които продава ,защо трябва да му се оспорва цената от хора които нямат изобщо намерение да купуват в момента такъв автомобилпросто излишни приказки /реална не реална цена има такива по евтини и т.н..../По този начинсамо се пречи на продавача вместо да му помогнем в продажбата,по-добре лично съобщение с евентуални насоки отколкото публично обсъждане.
Коментар
-
chuni написа:Всеки има право да определя цената на автомобила които продава ,защо трябва да му се оспорва цената от хора които нямат изобщо намерение да купуват в момента такъв автомобилпросто излишни приказки /реална не реална цена има такива по евтини и т.н..../По този начинсамо се пречи на продавача вместо да му помогнем в продажбата,по-добре лично съобщение с евентуални насоки отколкото публично обсъждане."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар