Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да намалим офф-а в раздела ПРОДАВА!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sko написа:
    Напълно подкрепям мнението на колегата rustson. Прекалената толерантност не е на хубаво и особено в "Продава". Все пак става дума за пари, при това за много пари (5-6000 за мен си е цифра, за вас не зная). Дори в случая с въпросната кака, която продава адски надценено своето Пунто, защо да смятаме, че евентуалният купувач не е проучил пазара? Никой не купува първата срещната кола, така че едва ли би се излъгал толкова баламски. Коментарите и заяжданията само прогонват купувачите!Според мен трябва да бъдат позволени коментари единствено под формата на телефон за връзка, който иска да купува - да ходи да гледа и да се пазари на място. Неграмотните обяви пък да заминават в кофата - ясно е, че не става дума за продажба на пирони дето всички са еднакви - автомобил е, нормално е да се поставят някакви елементарни изисвания.Айде със здраве.
    ПраФилно, точно там е проблема - една кола не може да бъде "адски надценена" в обява и/или по снимка Ако е с 2000лв. над пазарната цена, НО е в перфектно състояние и купувача я хареса, то той сам ще си прецени дали си струва, а в случая, пет човека като кажат "лелеее, това колко е скъпо" и всеки прочел мнението ще се отдръпне Никой не мисли обаче, че колите дето са с 2000лв. по-евтини са дръгливи и имат скрити дефекти, блъскани са, ремонтирани са с калпави части и т.н., а разликата в цената може да се окаже двойно повече от 2000лв. след един по-сериозен ремонт за по-евтината кола Разбирате, какво имам предвид и затова мисля, че не е хубаво да се плюе по-колите в обявите, НО също така не трябва и да се хвалят от другите, защото видяхте с колата на "Zaphod" какво стана

Коментар

Ама никой не казва да не се коментира по обявата вие четете ли какво ви пиша! За Н-ти път
      като ще има коментари в общи приказки с линк към съответното - продава и кой колкото може да пише
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
        Ама никой не казва да не се коментира по обявата вие четете ли какво ви пиша! За Н-ти път
        Как никой да не казва - аз казвам, чети внимателно Нали видя, какво стана с "Bravo"-то на "Zaphod" - всички много го хвалиха, а се оказа пълен дрисок И на колежката всички и оплюхте цената на колата, пък тя може да се окаже перфектна и безпроблемна още 60000км.

Коментар

когато си тръгнал да продаваш нещо ,едва ли разчиташ само на форума раздел Продава !!ОФФ имаше и в темата на колегата Веско ,където колата изглежда перфектно и май още не я е продал !Трябва да се трият само безспорните глупости от рода на "взимай я колата е слънце " и т.н. ,демек тия подстрекателските глупости А за дадена кола или нещо ,винаги ще се намери купувач ,така ,че колкото повече има писано толкова по-голям е факта да го видят повече хора !
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Kuku написа:
            rustson написа:
            Как никой да не казва - аз казвам, чети внимателно Нали видя, какво стана с "Bravo"-то на "Zaphod" - всички много го хвалиха, а се оказа пълен дрисок И на колежката всички и оплюхте цената на колата, пък тя може да се окаже перфектна и безпроблемна още 60000км.
            Ми Пунто - II са си безпроблемни... и 2001 и 2006г, те за туй бракята СРБЕ ша си ги праят!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

съгласен съм, че спама в раздел "продава" трябва да се трие, но то това се отнася за всичкото форум. не виждам, защо този раздел, трябва да е с по-специални правила и/или рестрикции от останалата част на форума.все пак да не забравяме основната идея на форума - да се споделят мнения.освен това, някой ако пусне нещо, което предизвиква залп от коментари, явно има причина. а?
              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Под общи приказки затова пише дъра бъра сто чадъра ! Вижте наистина в темата на Всеко за какво си говорим:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8864той човека затова не може да си продаде колата!
                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Nino написа:
                  Ми Пунто - II са си безпроблемни... и 2001 и 2006г, те за туй бракята СРБЕ ша си ги праят!
                  Така де, ама на колежката Пунто-то ако струва с 2000лв. повече от другите коли на пазара и не прави проблеми още една-две години, а друга много подобна кола с 2000лв. по-евтина се счупи и се ремонтира за 3300лв., къде е сметката И защо колежката да не е права, да си иска 10000лв. за перфектната кола Естествено важи и обратното

Коментар

Kuku написа:
                    Nino написа:
                    Така де, ама на колежката Пунто-то ако струва с 2000лв. повече от другите коли на пазара и не прави проблеми още една-две години, а друга много подобна кола с 2000лв. по-евтина се счупи и се ремонтира за 3300лв., къде е сметката И защо колежката да не е права, да си иска 10000лв. за перфектната кола Естествено важи и обратното
                    От трета страна пък требе да фърляш боб за да разбереш ке се разваля ли аджеба или нема да се разваля...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      От трета страна пък требе да фърляш боб за да разбереш ке се разваля ли аджеба или нема да се разваля...
                      Говориш глупости Колежката продава кола закупена чисто нова в България, с техническа история и прочие, обслужена в оторизиран сервиз, НО с 2000лв. повече, а на Горубляне продават коли внесени от Германия в перфектно състояние, много лъскави, много слънчеви, много евтини... ти каква ще избереш

Коментар

Kuku написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        Говориш глупости Колежката продава кола закупена чисто нова в България, с техническа история и прочие, обслужена в оторизиран сервиз, НО с 2000лв. повече, а на Горубляне продават коли внесени от Германия в перфектно състояние, много лъскави, много слънчеви, много евтини... ти каква ще избереш
                        Баба ти говори глупости И чисто нова да е пак няма абселутно никаква гаранция А за оторизирания сервиз и подръжката му - легенди се носят...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Kuku написа:
                          Nino написа:
                          Аз бях писал.. защото в онзи момент имаше поне три конкурентни обяви в мобилето.Аз ходих да гледам едно 2005г с новия "фейст", пак беше от АИ, перфектно на 22К км 1.2/16V, дамата му искаше 13 500.Били и подарили по-нова кола! Но докато се помая, съгласувам с "началника" то замина.Другите две бяха 2004г съответно 12 и 12.5кЗа това! Просто тази цена не е пазарната за автомобил 2001г.Ти мислиш ли, че няма Браво/Брави 2001г на същите км и доста по-евтини, особено с перфектното 1.2/16V моторче?
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                            Аз бях писал.. защото в онзи момент имаше поне три конкурентни обяви в мобилето.Аз ходих да гледам едно 2005г с новия "фейст", пак беше от АИ, перфектно на 22К км 1.2/16V, дамата му искаше 13 500.Били и подарили по-нова кола! Но докато се помая, съгласувам с "началника" то замина.Другите две бяха 2004г съответно 12 и 12.5кЗа това! Просто тази цена не е пазарната за автомобил 2001г.Ти мислиш ли, че няма Браво/Брави 2001г на същите км и доста по-евтини, особено с перфектното 1.2/16V моторче?
                            Не съм казал, че няма по-добри оферти, просто казах, че колата може и да си струва 2000лв. повече, според състоянието й
                            kiro_of_the_day написа:
                            Баба ти говори глупости И чисто нова да е пак няма абселутно никаква гаранция А за оторизирания сервиз и подръжката му - легенди се носят...
                            Баба ми е починала, тъй, че ще те помоля да внимаваш с подобни изказвания А ако е чисто нова, има абсолютно 2 години гаранция Но в момента си кривиш душата и не знам, каво искаш да докажеш, че на Горубляне има перфектни коли или че на колежката Пунто-то е скапано Що се отнася до оторизирания сервиз - да знаеш друг по-добър, в който да дават гаранция

Коментар

Всеки има право да определя цената на автомобила които продава ,защо трябва да му се оспорва цената от хора които нямат изобщо намерение да купуват в момента такъв автомобилпросто излишни приказки /реална не реална цена има такива по евтини и т.н..../По този начинсамо се пречи на продавача вместо да му помогнем в продажбата,по-добре лично съобщение с евентуални насоки отколкото публично обсъждане.

Коментар

chuni написа:
                                Всеки има право да определя цената на автомобила които продава ,защо трябва да му се оспорва цената от хора които нямат изобщо намерение да купуват в момента такъв автомобилпросто излишни приказки /реална не реална цена има такива по евтини и т.н..../По този начинсамо се пречи на продавача вместо да му помогнем в продажбата,по-добре лично съобщение с евентуални насоки отколкото публично обсъждане.
                                хм, какво точно имаш против публичното обсъждане? всъщност замислял ли си се за значението на думата форум?
                                "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                                (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Working...
                                X