Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГТП въпрос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГТП въпрос

Здравейте колеги. Има ли още някакви "врътки" при Годишният Технически Преглед да се мине без платен данък?Предстои ми да го правя, а в момента нямам на разположение 120лв. отгоре за да си платя неземно скъпият данък за скромната ми колица. :D

И да искаш, все още не може да платиш данък за тая година. Иначе уж трябва да е платен, но на мен досега за 5 ГТП не са ми го искали нито веднъж, включително и в сервиз в друг град, където не ме познават.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Питай на конкретния пункт.

Коментар

Разбира се, минава се в доста пунктове без да се иска бележка за данък, естествено проблема е че трябва да ги разбереш кои са такива.......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

За скъпия бензин пари има, за скъпия данък - не... Еййййй интересни хора...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

До края на Февруари ГТП се минава с платен данък за миналата година. От Март- платен данък за настоящата година.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

При мен проблемът е, че не винаги ми пращат бележка от лизинга и затова се налага да проверявам къде се минава.

Коментар

Не питай! Отиваш, пускаш колата, ако те питат - кажи, че нямаш и от там или ще те минат или ще ти откажат,а може и изобщо да не те питат! В най добрия случай няма и да те питат, но ако им кажеш "нямам данък - проблем ли е" цената на прегледа автоматично скача с 10-20лв
                Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

dobrujanetza написа:
                  До края на Февруари ГТП се минава с платен данък за миналата година. От Март- платен данък за настоящата година.
                  Ако предстои ГТП от март до юни може ли да е заплатена само едната вноска по данъка на автомобила?
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                  X