а, също и на Kiro_off_the_day предлагам на форумците да проследят една тема от нашите приятели.Дълга е но определено си заслужава.С този си пост предлагам на Кирчо да заключи аналогичната в нашия форум... жалко но май-взехме да сме "наши и ваши".Наистина съжалявам. Четете:http://fiat.bigbg.net/viewtopic.php?t=161&start=45Темата е заключена И по молба на автора И заради продължаващите заяждания! kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Понеже моето име, пардон nick e намесен
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pugsy написа:еми напоследък във всяко твое мнение като чели искаш да кажеш нещо за другия форумSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Защо продължавате да се заяждате ???? Ако това не са шеги между приятели (в което много се съмнявам) - защо продължавате да се заяждате ? И на всичко отгоре не започва човек от другия форум, а от този ... как да не се преместят потребителите там ... Егати организацията ... взех вече да си променям мнението за този форум, макар, че досега навсякъде го защитавах ... Има много хубави хора, но и много противоположни на тях ...
Коментар
-
kiler_4o написа:Защо продължавате да се заяждате ???? Ако това не са шеги между приятели (в което много се съмнявам) - защо продължавате да се заяждате ? И на всичко отгоре не започва човек от другия форум, а от този ... как да не се преместят потребителите там ... Егати организацията ... взех вече да си променям мнението за този форум, макар, че досега навсякъде го защитавах ... Има много хубави хора, но и много противоположни на тях ...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ще замоля хората, било то от този или от "онзи" форум да не ми джвакат оная работа! И понеже не мисля повече да пиша " оттатък", а виждам, че този форум доста подробно се чете от "другите" - да попитам колегата wwweb: Откога истината в очите стана "злобно заяждане"? Казах Ви го вече веднъж - по познати пътеки тръгвате и на лошо място те ще Ви отведат. Неведнъж написах колко ми е болно от това, което става и че съжалявам за същото. Е вече не съм сигурен дали трябва да съжалявам, но продължава да ми е болно! На тая тема и дума не искам да обелвам повече!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар