Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За протестите във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefanaki написа:
    jenshen73 написа:
    Т.е. са си само счетоводители, а не всеки от 1000та да има 1000 чифта кабели, нали?Е аз какво пях до сега?
    Е нали никой не си мисли, че в Германия има само кабели под/над земята. Всичко става супер елементарно. Всеки електромер си има идентификационен номер. Казваш на "счетоводителя доставчик" кой ти е номера на електромера и какво му е актуалното показание. И той вече се опрая със всичко. Даже и пари сам си тегли от твоята банкова сметка
    Добре де, защо преливаме от пусто в празно? Нашите електромери и те си има UID, но ЕРП-тата в БГ са собственици на кабелната преносна мрежа. Поради тази причина не можеш да имаш Х+много енергийни счетоводни предприятия. Същото е и със съобщителните кабели - все още монопола на подземните мрежи се държи от БТК(Виваком) и искат по 0.20лв/метър за достъп до каналите.А и се съмнявам, че ако имаме дори по 10 фирми на регион (т.е. 30 "немски" ЕРП-та) то това ще промени с много крайната цена за пренос на ел. енергия. А стотинка или две в минус - не си заслужава цялото скачане.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Протестите се късат на отломки из всички градове, пламнали срещу цените на тока и монополите. Разпарчетосването им вече е поголовно след първото разцепване, когато партийци яхнаха бунта и го подкрепиха срещу правителството. Оставката на кабинета "Борисов" обаче изуми голяма част от протестиращите и роди какви ли не идеи за искания, пише "Всеки ден".Според изданието от Велико народно събрание, смяна или поне ремонт на Конституцията до "исландския модел", чрез който умни глави да се сетят и да оправят държавата. И заради хаоса в исканията се стигна до голямо цепене. От протестите всеки ден изкачат нови и нови "лица на бунта", които се определят като непартийни, но исканията им вече са политически. Формулирането им обаче сее раздори между вождовете на протеста, между които текат и тежки разпри кой да е баш водача. Както и към кого точно да се отправят исканията, оплетени в сложната за тях материя на държавното устройство, коментират политолози пред вестника.В Стара Загора на протест от едва 150 души стана грандиозен скандал. Битката се преобърна от срещу монополите за това кой да бъде представител на гражданите. Една групичка се скара кой да води бунта и зад мегафона през три минути заставаха нови хора, които се обявяваха за водачи, а други трима непрекъснато заявяваха, че те са легитимни. В Бургас "вождовете" се скараха, като дори си дърпаха микрофона. След което изгодиха излъчен преди това лидер. Едва не се стигна и до физическа саморазправа.Бунтовните пловдивчани са оформени в две крила, но пък водачите им си спретнаха скандал на трибуната при Централна поща пред 5000 души, които гледаха сеира.Във Варна пък се разцепиха заради конкретен водач - Иван Петров, който бе наръган с нож. "Подчинените" му хиляди бунтовници са на две страни - едната, искат да го изгонят, защото е бил кандидат за кмет на морската столица през 2011 година от формация близка до БСП, а другата, по-малка част - го подкрепя.

Коментар

nai7 написа:
        ...Във Варна пък се разцепиха заради конкретен водач - Иван Петров, който бе наръган с нож. "Подчинените" му хиляди бунтовници са на две страни - едната, искат да го изгонят, защото е бил кандидат за кмет на морската столица през 2011 година от формация близка до БСП, а другата, по-малка част - го подкрепя.
        Няма как да е друго, почти за всеки има нещо подобно:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1771924
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Нормално щом почнаха да се петнят имена значи сме на прав път Днес успях да се почувствам поне за малко горд сред хората на митинга показахме се като най- много, най-единни явно може. С изключение, че по телевизията даваха 100тина хулигани на орлов мост за да ни приспиват пак.
          Fiat punto 1,1
          Fiat bravo 1,6 16v
          Fiat bravo 2,0 20v
          Honda civic 1,5
          BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Сега остава протестиращите да успеете да убедите над 60% от населението на Варна да излезе да протестира. Питаш как? Като се уточнят исканията и те са реални. Защото в другата тема някой вече успя да пусне типичната картинка на протестиращите:Какви сме ние? - Българи!Какво искаме? - Не знаем!Кога го искаме? - Веднага!!!
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ами исканията са уточнени като цяло сега просто остава да се молим някой ’’Чиче" да не ни избута на кръглата маса и да каже "Аз съм представител на протестите", а стане ли това тоя филм сме го гледали с дупките и с горивото
              Fiat punto 1,1
              Fiat bravo 1,6 16v
              Fiat bravo 2,0 20v
              Honda civic 1,5

Коментар

KrAs написа:
                Нормално щом почнаха да се петнят имена значи сме на прав път
                А, някои истини се доказват лесно, ето от 2005-та година-http://www.7sport.net/archive7ds/2005/12/18/footbg/d4184_3.htm

Коментар

Добре колега значи искаш да ми кажеш, че ти нямаш нито един грях в живота си? Аз не съм забелязал разединение пак инсинуации и спекула, а ти никога не си взимал нафтичка на черно или бензинец или пък не си регистрирал колата си за по малък данък и работиш с напълно лициензиран софтуер нямаш нито една мп3-ка не се си свалял филмчета и тн?Кирливи ризи има всеки ако някой ми заяви, че е безгрешен с удоволствие бих избил простотията от него За сега го подкрепям, а какво ще стане накрая ще разберем в идните дни.
                  Fiat punto 1,1
                  Fiat bravo 1,6 16v
                  Fiat bravo 2,0 20v
                  Honda civic 1,5

Коментар

KrAs написа:
                    ... какво ще стане накрая ще разберем в идните дни.
                    Toва е важната част, по-нагоре съм писал, че подкрепям протеста, не подкрепям хора, защото никога не знам какво точно искат.

Коментар

Човека каза че личното му мнение съответства с това на хората, но няма как да се чуе мнението на всеки отделен човек все пак ще стане джунгла затова се избират говорители
                      Fiat punto 1,1
                      Fiat bravo 1,6 16v
                      Fiat bravo 2,0 20v
                      Honda civic 1,5

Коментар

KrAs написа:
                        Човека каза че личното му мнение съответства с това на хората, но няма как да се чуе мнението на всеки отделен човек все пак ще стане джунгла затова се избират говорители
                        Аз много внимателно подбирам кой да е мой говорител. Не бих приел всеки да каже какво е моето мнение. Ако чуеш селския чобанин как псува коча, ще ти стане ясно, че никой не би го надвикал, но и ти не би искал тоя да ти е говорител По-скоро бих избрал едно момче от София, не у знам името, но като купувах от него 2х2 GB DDR2 , стана дума, че е завършил ядрена физика в СУ и... отива в Техно...кет/ис да кандидатства за работа, били към 200 човека записани за интервю.

Коментар

Знам затова заставам зад хора с език подобен на моя не съм чувал някой от тези хора да псува.Скандиранията са друга бира.
                          Fiat punto 1,1
                          Fiat bravo 1,6 16v
                          Fiat bravo 2,0 20v
                          Honda civic 1,5

Коментар

KrAs написа:
                            Ами исканията са уточнени като цяло сега просто остава да се молим някой ’’Чиче" да не ни избута на кръглата маса и да каже "Аз съм представител на протестите", а стане ли това тоя филм сме го гледали с дупките и с горивото
                            Да не се организира вече тая работа с "чичето" бе, колега, накъде са нещата, защо се загуби Иван Петров?

Коментар

Working...
                            X