Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За протестите във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе всеки си е за него си по някой път се чудя на хорските умове....Но затова пък сме различни и всеки си е уникален.Вашо е решението дали ще излезете.Извинявам се предварително ако някой съм обидил....Лека и поздрави....
    [quote][code][list]

Коментар

Doosdead написа:
      Казаното горе е саркастично и най малко ме засяга жена ти....Ако все пак съм те обидил извинявам се.....Не може да държим наложени компании от Царя....не може ти като работодател на тез мизерници да не им търсиш сметка.Говорим за свободен пазар,защо парите да не отиват в БГ фирми(друг е въпроса за шуретата и баджанаците).Наши пари отиват навън това е само едното заради което трябва да се махнат.Другото което Деквр въобще не упражнява контрол тя няма и как да го упражнява този контрол прах в очите е това от 2005 година....В основите на пазарна икономика няма такива механизми т.е. има но българските управници нямат интерес от това.За държавата не отива нито лев освен ДДС,но това не означава че няма спонсорства към партии,комисионни към трети лица и т.н.И нещо съвсем ново знаете предполагам пост станциите които са държавна собственост-правят им се основни ремонти и ще се продадат на ЕРП-тата за без пари....Няма как да не протестирам хора....
      Така и не разбрах какво предлагаш,кажи като толкова много ги разбираш за кого да гласувам?

Коментар

Така и не разбрах какво предлагаш,кажи като толкова много ги разбираш за кого да гласувам?
        Изборите са на лято...Сега иде реч за друго. Иначе, за който и да гласуваш - все тая.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
          Изборите са на лято...Сега иде реч за друго. Иначе, за който и да гласуваш - все тая.
          И какъв каза е смисъла от протести, като все ще сме от страната на булката? Или мислиш, че тоя прах дето сега го хвърлят няма да улегне и да го забравим???
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Държавата на гражданите,демек съм за никой...Казано накратко ти и аз и др такива да имаме глас там горе за дамойе да ги контрулираме повече....
            [quote][code][list]

Коментар

Doosdead написа:
              Държавата на гражданите,демек съм за никой...Казано накратко ти и аз и др такива да имаме глас там горе за дамойе да ги контрулираме повече....
              И кво викаш - селяните да го духаме???Да споменавам ли, че набора, финансов министър е философ, а не икономист?Аз като пиша, никой не ме чете, ето, хората са си го написали, малко неграмотно, но кой освен мен чете???
              Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                ntodorov написа:
                И какъв каза е смисъла от протести, като все ще сме от страната на булката? Или мислиш, че тоя прах дето сега го хвърлят няма да улегне и да го забравим???
                Ще ти отговоря в "коловоза" на поуста ти. Смисъла на протеста е да сменим позата в секса...Превърнали сме се на ония евтините гумени кукли от секс магазините с вечно отворени устенца, изцъклени очички и разтворени крачета. Където я сложат - там стои. Понася много, препълва се бавно. Ползва се до спукване...Ай пък нека мръднем малко. Поне "удоволствието" да е споделено. Не влагаме ли дори малка доза взаимна любов под завивките си мяза на кърско клецане...Хора обаче много, свят шарен и пъстър. Различието е родило освен Кама сутрата и поквареното от лаици ( като мен) "течение" в любовта: садо-мазо. Или, както Ели вметна: щом не е противозаконно значи не е забранено...Да ама в практикуването му си трЕбва и взаимност. НъЛ тъЙ ?ПС: Майтапа на страна. Не знам дали си обърнал внимание на моите поустове, че този протест отдавна не е протест за цените на тока...Вълнението народно не е, като да не бъде забелязано. ДКВЕР беше маша в ръцете на монополистите...Я не си предложил увеличаване на цената с приложени "нови" и абстрактни разходи по нея - я не са я одобрили. Последните 1-2 години се случваше тихичко, нежничко и под сурдинка...Твърдя го, защото съм много близко до тези"процеси"...Народа има основание да недоволства.
                A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                  jenshen73 написа:
                  ntodorov написа:
                  Ще ти отговоря в "коловоза" на поуста ти. Смисъла на протеста е да сменим позата в секса...Превърнали сме се на ония евтините гумени кукли от секс магазините с вечно отворени устенца, изцъклени очички и разтворени крачета. Където я сложат - там стои. Понася много, препълва се бавно. Ползва се до спукване...Ай пък нека мръднем малко. Поне "удоволствието" да е споделено. Не влагаме ли дори малка доза взаимна любов под завивките си мяза на кърско клецане...Хора обаче много, свят шарен и пъстър. Различието е родило освен Кама сутрата и поквареното от лаици ( като мен) "течение" в любовта: садо-мазо. Или, както Ели вметна: щом не е противозаконно значи не е забранено...Да ама в практикуването му си трЕбва и взаимност. НъЛ тъЙ ?ПС: Майтапа на страна. Не знам дали си обърнал внимание на моите поустове, че този протест отдавна не е протест за цените на тока...Вълнението народно не е, като да не бъде забелязано. ДКВЕР беше маша в ръцете на монополистите...Я не си предложил увеличаване на цената с приложени "нови" и абстрактни разходи по нея - я не са я одобрили. Последните 1-2 години се случваше тихичко, нежничко и под сурдинка...Твърдя го, защото съм много близко до тези"процеси"...Народа има основание да недоволства.
                  Не съм срещу протестите, а срещу неграмотните искания Явно твърде сложно обяснявам П.П. Виж снимката по-горе - "Национална политическа стачка"..., а уж не беше?
                  Steliyan's Life!

Коментар

Рутина, ей така, докато се дърлим за всяка запетайка помежду си, ще ни го наместват вечно. За да се досети Европа, че има нещо сбъркано в нашето съществувание, трябва да се видят тия протести, един вид, човек трябва да пренебрегне своето отвращение дори от това, че "легендата на варненския футбол" се брои за водач на протеста и да подкрепи протеста.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Не съм срещу протестите, а срещу неграмотните искания Явно твърде сложно обяснявам
                      Jenshen73.Тук съм съгласен...Две мнения няма. Няма нещо, което би ме отвратило повече от някакво политическо искане и то точно сега и точно в този момент.ПС: Не обясняваш сложно...Явно не се четем. :P
                      A17DTС/S

Коментар

Предлагам да се изолират неграмотниците от протестите щото нямат право на достоен живот Да си тънат в крайна бедност и мизерия,да не се наемат на работа такива тъпанари и да си умрат от глад...тъй им се пада
                        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
                          Предлагам да се изолират неграмотниците от протестите щото нямат право на достоен живот Да си тънат в крайна бедност и мизерия,да не се наемат на работа такива тъпанари и да си умрат от глад...тъй им се пада
                          Ами може би първо трябва да се ограмотят и след това да искат по-високи заплати, не мислиш ли? Но това е друга тема.Колкото повече гледам протестите, толкова повече се убеждавам, че никога няма да се оправим. Ако някой отиде и ги попита до сега колко пъти са изразили гражданска позиция, колко пъти са оказвали натиск върху институциите да си вършат работата правилно и колко пъти са подавали сигнали за нередности, ще го изритат с шутове.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

white_shark написа:
                            Най-големите неграмотници, които заслужават да тънат в мизерия не си плащат тока и водата...което пък автоматично не им пречи да си получаватпомощите. Тези хора са сред нас и от където минат не расте трева...Някой ги нарича роми и ги ползва само по време на избори. През останалото време внимава да не бъдат "дискриминирани" от грамотните и плащащите всичките си данъци, такси, глоби и налози хора. Първите, неграмотните превърнаха всяко е@ане в правене на деца, защото си било хем кеф, хем бизнес това. Вторите, грамотните пък трудно оцеляватзащото работят най-вече за своите сметки и...за масрафа на първите...Ей туй ни е дереджето.
                            A17DTС/S

Коментар

http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...testi-13144199
                              Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Ако някой отиде и ги попита до сега колко пъти са изразили гражданска позиция, колко пъти са оказвали натиск върху институциите да си вършат работата правилно и колко пъти са подавали сигнали за нередности, ще го изритат с шутове.
                                Ели. Предполагам, че не си отишла да ги попиташ. Нали ? Не би било добра идея. :P ПС: Тук във форума ни питай. Аз със сигурност ще ти отговоря въпреки, че съм ти споделял безброй пъти и по други поводи моята борба с властта.
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X